Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri A Noua Dimensiune - timp pentru suflet!

A Noua Dimensiune - timp pentru suflet!

Email Imprimare

Revolution Events anunta o noua editie, cea de a VII-a, a Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune, eveniment care va debuta miercuri, 30 martie, incepand cu ora 10.00, la Unirea Shopping Center, etaj 2, aripa Calarasi. Cum beneficiile terapiilor complementare si ale metodelor alternative de tratament capata din ce in ce o mai mare recunoastere, datorita efectelor pe care le produc asupra starii noastre psihice si de sanatate, organizatorii au pregatit, timp de 5 zile, un program complex de conferinte, seminarii si workshopuri sustinute de nume importante in domeniul terapiilor complementare, psihologiei, astrologiei sau dezvoltarii personale si spirituale.  

Festivalul A Noua Dimensiune vine ca o confirmare a faptului ca terapeutii, dar si dezvoltatorii care activeaza pe aceasta piata sunt tot mai cautati de cei care doresc sa gaseasca metode de prevenire a bolilor si stresului cotidian si sa isi imbunatateasca permanent standardul calitativ al vietii.
Organizatorii pun la dispozitia vizitatorilor standuri cu carti de dezvoltare personala si spirituala, metode de terapii alternative si complementare, carti de ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie. Mai mult decat atat, ei vor beneficia de oferte speciale din partea expozantilor, care au pregatit produse cosmetice, ceaiuri, sucuri si dulciuri, suplimente alimentare, produse de apicultura - toate 100% naturale.
Toti cei care isi doresc sa aprofundeze cunoasterea si sa foloseasca darurile pe care le ofera vibratia inalta a orgonitelor, cristalelor de terapie, a bijuteriilor din argint sau a pietrelor semipretioase, cu siguranta, vor trece pragul evenimentului.
Editia de primavara va avea loc in perioada 30 martie - 3 aprilie 2016, zilnic, intre orele 10.00 si 22.00, la Unirea Shopping Center, etajul 2, aripa Calarasi.
Intrarea si participarea la conferinte este libera!
Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook a evenimentului. Revista noastra, Dacic Cool, se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.