Joi, 5 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Radio Christmas Concert, la Sala Radio

Radio Christmas Concert, la Sala Radio

Email Imprimare

Efervescenta si savoarea unei cupe de sampanie, aroma si delicatetea unei figurine de ciocolata, ambalajul unui dar asteptat, cu acestea ar putea fi asociat Concertul de Craciun al Orchestrei Nationale Radio. Inscriindu-se in traditia marilor institutii de concert din lume, Radio Romania ofera pe 23 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Radio, publicului care ii va calca pragul, dar si sutelor de mii de ascultatori ai frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical, pagini muzicale celebre care nu lipsesc din repertoriul marilor orchestre in momente festive. Valsuri celebre ce poarta imaginatia spre povesti romantice, polci ce invoca buna dispozitie si nelipsitele dansuri aduc atmosfera de sarbatoare in sufletele tuturor.

Uvertura operetei Liliacul, Dunarea albastra sau Tritsch-Tratsch - polca de J. Strauss fiul, Vals imperial de J. Strauss, Vals din baletul Frumoasa din padurea adormita de Ceaikovski sunt doar cateva dintre componentele de nerefuzat ale acestui dar facut melomanilor. Orchestra va fi dirijata de apreciatul David Crescenzi care este din septembrie 2014 director artistic si dirijor principal al Operei din Cairo. Muzicianul este invitat permanent al Operei Nationale Romane Timisoara, iar cartea sa de vizita include o variata experienta artistica la Teatrul St. Carlo din Napoli, Opera din Cairo (Egipt) sau Teatrul Carlo Felice din Genova si alaturi de ansambluri ca Orchestra Operei din Zagreb, Orchestra de Camera din Bologna, filarmonicile din Alessandria si Piemonte, Orchestra Teatrului Reggio din Parma s.a.
Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.
Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio. Pentru alte informatii legate de orchestrele si corurile Radio va rugam sa consultati site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.
Organizatori: Radio Romania, Orchestrele si Corurile Radio.
Parteneri: Dacic Cool, Domeniile Ostrov, Ayurmed, Vestra, Elsaco, Mercure Hotels.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.