Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Magiunul de prune Topoloveni, din nou la expozitia internationala Gulfood Dubai

Magiunul de prune Topoloveni, din nou la expozitia internationala Gulfood Dubai

Email Imprimare

Magiunul de prune Topoloveni continua misiunea de promovare a Romaniei si a traditiei gastronomice romanesti in Orientul Mijlociu, acolo unde isi poarta cu mandrie steagul tarii legat la guler. Sonimpex Topoloveni a ajuns din nou la expozitia internationala Gulfood in Dubai, cu unicul, traditionalul si autenticul magiun de prune Topoloveni, primul produs romanesc recunoscut de Uniunea Europeana prin certificarea Indicatie Geografica Protejata.

Sonimpex Topoloveni promoveaza cei peste 100 de ani de traditie gastronomica romaneasca cu ajutorul minunatul magiun de prune Topoloveni, produs care se bucura si de recunoasterea calitatii oferita de Institutul International pentru Gust si Calitate din Bruxelles si a Institutului Great Taste din Marea Britanie. Expozitia Internationala Gulfood se desfasoara la Dubai in perioada 26 februarie - 2 martie si reuneste cei mai buni producatori de alimente la nivel mondial si cei mai buni furnizori de servicii ospitaliere.
Continuam eforturile de promovare a magiunului din prune Topoloveni la cele mai importante evenimente din lume dedicate industriei alimentare. Drumul magiunului, care porneste de la Topoloveni, conecteaza cultura si traditiile romanesti la cele mai noi tendinte din domeniul culinar, pastrandu-si originalitatea, autenticitatea si istoria. Ni s-a demonstrat ca gustul bun si natural pe care ni l-au lasat mostenire stramosii nostri poate apropia culturi din cele mai variate si poate stabili relatii si parteneriate de durata, a declarat doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Participarea la Gulfood Dubai face parte din evenimentele incluse in programul de promovare pe fonduri europene I love European Fine Foods, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru magiunul din prune Topoloveni - primul produs romanesc recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate, prin acordarea Indicatiei Geografice Protejate. I love European Fine Food este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producatorul roman Sonimpex Topoloveni, dupa Eureka: Descoperiti comorile Europei care s-a derulat in perioada 2013-2016 pe pietele din Norvegia, Elvetia si Rusia. Acest al doilea program se desfasoara in perioada 2014-2017 si promoveaza autenticul magiun din prune Topoloveni pe pietele din America de Nord si Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunurile Topoloveni de prune, mar, struguri sau dovleac si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi, are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.