Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Recitalul Supradoza de dragoste, la Gaudeamus

Recitalul Supradoza de dragoste, la Gaudeamus

Email Imprimare

Sambata, 25 noiembrie 2017, ora 11.30, la Ceainaria Bernschutz din cadrul Targului International de Carte Gaudeamus, Radio Romania Cultural, Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti, Clubul UNESCO-Adolescentii, cu sprijinul Liceului Pedagogic Anastasia Popescu din Bucuresti, organizeaza recitalul public Supradoza de dragoste. Cele mai frumoase poezii de dragoste ale adolescentilor, volum aparut, in mai 2017, la Editura MNLR, de Ziua Adolescentilor, in cadrul unui program cofinantat de Primaria Municipiului Bucuresti si Administratia Fondului Cultural National. Invitati speciali vor fi actorii Ioana Craciunescu si George Mihaita.

Ma bucur sa putem prezenta publicului de la Gaudeamus si ascultatorilor Radio Romania Cultural pe cativa dintre premiantii Concursului national Cele mai frumoase poezii de dragoste ale adolescentilor. Astfel, veti putea asculta poeme premiate, dar si poeme inedite scrise de Denisa Lepadatu din Galati, Adela Tudose din Ploiesti, alaturi de bucurestenii Maria Grigore si Adrian Tulli. Cu acest prilej voi prezenta un experiment literar, Renshi de noiembrie, pe care l-am realizat, zilele trecute, cu trei eleve de clasa a VII-a de la Liceul Pedagogic Anastasia Popescu din Bucuresti, Raluca Luzi, Atena Vintan si Maria Busuioc. George Mihaita, cel care a avut ideea acestui concurs national de poezie, va citi cateva poeme din antologia Supradoza de dragoste, alaturi de Ioana Craciunescu, actrita si scriitoare care a fost, impreuna cu Florin Iaru si subsemnatul, in juriul concursului national al celor mai frumoase poezii de dragoste ale adolescentilor, a declarat Dan Mircea Cipariu, presedintele Clubului UNESCO-Adolescentii.
Sponsorii evenimentului sunt: Editura Litera si Apidava. AgentiadeCarte.ro este partenerul media al programului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.