Sambata, 31 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festivalul de film antropologic Culese din Balkani, la Muzeul Taranului

Festivalul de film antropologic Culese din Balkani, la Muzeul Taranului

Email Imprimare

Festivalul international de film antropologic documentar Culese din Balkani se intoarce la Muzeul Taranului & Clubul Taranului, intre 29 octombrie si 4 noiembrie, cu multe filme documentare balcanice, filme de fictiune balcanice, multe premiere, Antropologia sarmalei, Ziua Pitei, povesti din Balcani, #MadeInTurkey: mancaruri traditionale din Turcia, ateliere, dervish, muzica din Balcani, tarafuri tiganesti, party balcanic, expozitie foto, plimbari prin Arhiva de Imagine, instalatii performative antropologice.

Totodata, sunteti asteptati la Targul de Sfintii Mihail si Gavriil din curtea muzeului, de pe 2 pe 4 noiembrie, orele 10.00 si 18.00.
Intrarea-i libera precum pasarea cerului, cu exceptia evenimentelor pentru copii, la care se intra pe baza de donatie si cu exceptia targului, unde intrarea e 4 lei (bilet intreg), respectiv 2 lei (bilet redus).
Luni, 29 octombrie, s-a deschis laboratorul antropologic Artisti balcanici aflati intre granite, la care vor lua parte mai multi artisti din Balcani, marti se continua cu Antropologia sarmalei, degustari si povestiri si cu vizionarea unui proaspat documentar Tiganeşti – Piscu – Tiganesti. Doua sate de olari, miercuri sunteti invitati la un nou laborator antropologic Balcanii, intre identitate europeana si stereotipurile Vestului, iar de joi se da drumul la filme documentare din toate colturile Balcanilor si si la #MadeInTurkey, Ziua Pitei, apoi se danseaza cu Taraful Bucurestilor (joi), cu Taraful Manyo din Ucraina (sambata) si cu Torsan/Balan (duminica). Haideti la Culese din Balkani!
Mai multe detalii gasiti pe www.CuleseDinBalkani.ro
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista noastra, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.