Marti, 22 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de Turism al Romaniei: Oferte speciale pentru destinatii de vis

Targul de Turism al Romaniei: Oferte speciale pentru destinatii de vis

Email Imprimare

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei se desfasoara intre 15 si 18 noiembrie 2018, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional Romexpo. In cadrul celei de-a 40-a editii a celui mai mare eveniment de turism din tara, pasionatii de calatorii sunt asteptati cu oferte speciale la cele mai frumoase destinatii din Romania si din strainatate. Timp de patru zile, vizitatorii vor avea ocazia sa se informeze si sa aleaga vacantele sau calatoriile care se pliaza cel mai bine pe bugetele si stilul lor de viata, catre destinatii precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania.

In plus, targul promoveaza cele mai convenabile vacante de Craciun si Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru excursii in sezonul primavara-vara 2019. Pentru vizitatori sunt pregatite mii de pachete care vizeaza turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Mai mult decat atat, evenimentul este locul ideal pentru stabilirea si desfasurarea intalnirilor de afaceri din industria turismului.
Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo, bianual, primavara si toamna, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, in parteneriat strategic cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si in parteneriat cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).
Program de vizitare:
15-17 noiembrie 2018, orele 10:00-18:00.
18 noiembrie, orele 10:00-16:00.
Bilet intrare:  20 de lei.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Tarif parcare: 5 lei/ora.
Mai multe detalii se gasesc pe www.targuldeturism.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.