Marti, 22 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Ce au insemnat Indagra, Indagra Food si Expo Drink 2018

Ce au insemnat Indagra, Indagra Food si Expo Drink 2018

Email Imprimare

Romexpo a organizat, in perioada 31 octombrie si 4 noiembrie 2018, cele mai importante targuri din domeniul agriculturii, alimentatiei si bauturilor alcoolice si nonalcoolice. 750 de companii din 25 de tari si-au prezentat produsele si serviciile, pe parcursul a cinci zile de expozitii si activitati conexe, in cadrul evenimentelor Indagra, Indagra Food si Expo Drink. concepute si organizate de Romexpo, impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Indagra si Indagra Food s-au desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, fiind evenimente reper pentru agenda romaneasca a sectorului agricol.

Cu un spatiu de expunere de 34.000 metri patrati si un grad de internationalizare de 31%, in crestere fata de editia de anul trecut cu 11%, Indagra 2018 - Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – a reprezentat cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care aduc plusvaloare agriculturii din Romania.
Vizitatorii pasionati de agricultura au luat parte la conferinte si seminarii pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din Romania prin prisma inovatiilor, promovarea produselor romanesti pe piata interna si externa, accesul producatorilor romani la fondurile europene. Tot ce este nou pe piata agricola s-a putut achizitiona la Indagra chiar si cu discounturi cuprinse intre 10 si 50%. La 15 ani de la disparitia productiei de tractoare din Romania, in cadrul Indagra 2018 a fost prezentat oficial primul tractor agricol romanesc, un concept 100% autohton si in a carui fabricare, inginerii IRUM au integrat piese romanesti in proportie de 80%.
Specialistii in agricultura au avut posibilitatea, pe parcursul targului, sa acceseze ofertele la masinile si utilajele care asigura o mai mare flexibilitate si o crestere rapida a productivitatii. De asemenea, aceste produse au beneficiat de reduceri semnificative. Indagra 2018 a fost un dialog permanent intre producatorii, importatorii si distribuitorii de masini si echipamente agricole performante si potentialii clienti.
Asadar, Indagra 2018 a insemnat:
- 750 de companii expozante din 25 de tari: Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Cehia, Marea Britanie, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Rusia, Serbia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Turcia si Ucraina;
- 63.800 de vizitatori;
- grad de internationalizare de 31%;
- participarea oficiala internationala a tarilor: Turcia, Finlanda, Belarus, Grecia, Ungaria si Spania si de participari de grup din partea Frantei si Poloniei;
- spatiu de expunere de 34.000 mp;
- discounturi cuprinse intre 10 si 50%.
Indagra 2018 s-a desfasurat concomitent cu Indagra Food - Targul international pentru industria alimentara si Expo Drink - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si nonalcoolice. Targul international pentru industria alimentara – Indagra Food - a reunit si la editia din 2018 cele mai importante companii din domeniul alimentar si a adus in prim-plan sute de produse si echipamente de ultima generatie. Indagra Food 2018 a fost spatiul de promovare pentru producatori, distribuitori si importatori de echipamente si tehnologii din industria alimentara.
La a IX-a editie a Indagra Food au participat 182 de expozanti, dintre care 137 au fost din Romania, iar 45 din alte tari: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia, Suedia si Turcia. Acestea au ocupat o suprafata expozitionala de 11.100 mp. Vizitatorii au luat parte la activitatile conexe din cadrul Indagra Food 2018, seminarii si sesiuni informative cu privire la o alimentatie sanatoasa.
Expo Drink 2018 a reprezentat un mediu profesionist pentru interactionarea cu specialistii din sectorul bauturilor alcoolice si nonalcoolice. Evenimentul a avut ca scop principal expunerea de produse si echipamente care reflecta ultimele tendinte din domeniu. Companii din sectorul productiei de bauturi alcoolice si nonalcoolice au fost prezente la Expo Drink 2018 cu o larga paleta de arome si cele mai noi tehnologii folosite in industrie.
Vizitatorii au participat la activitati care au abordat teme de actualitate din domeniul bauturilor alcoolice si nonalcoolice, conferinte, prezentari, dezbateri. La Expo Drink au fost prezente 21 de companii din doua tari, pe o suprafata expozitionala de 431 mp.
Urmatoarele editii Indagra, Indagra Food si Expo Drink 2019 vor avea loc intre 30 octombrie si 3 noiembrie 2019. Expozantii sunt asteptati sa-si rezerve locul pe cea mai vizibila platforma de promovare din Romania.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.