Vineri, 30 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Rezerva cele mai frumoase vacante pentru 2019 la Targul de Turism al Romaniei

Rezerva cele mai frumoase vacante pentru 2019 la Targul de Turism al Romaniei

Email Imprimare

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei se desfasoara intre 21 si 24 februarie 2019, in Pavilioanele B1 si B2 din Centrul Expozitional Romexpo. Cea de-a 41-a editie a Targului de Turism al Romaniei promoveaza cele mai convenabile vacante pentru 2019, city-break-uri sau early booking pentru excursii in sezonul primavara-vara. Astfel, vizitatorii sunt asteptati la Targul de Turism al Romaniei cu mii de pachete promotionale care vizeaza turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. De asemenea, evenimentul este locul ideal pentru stabilirea si desfasurarea intalnirilor de afaceri din industria turismului.

In cadrul Targului de Turism al Romaniei se desfasoara si o serie de activitati conexe care au legatura directa cu sectorul turismului. Dintre ele amintim Conferinta Forta de munca in turismul romanesc. Cauze si Solutii - care are loc in cea de-a treia zi a targului. Subiectul de dezbatere il constituie lipsa fortei de munca si are ca scop depistarea cauzelor acestei probleme existente in turism.
Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo bianual, primavara si toamna, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, in parteneriat strategic cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si in parteneriat cu: Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural  (ANTREC).
Program de vizitare:
21-23 februarie 2019, orele 10:00 - 18:00;
24 februarie 2019, orele 10:00 - 16:00.
Bilet intrare: 20 de lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 5 lei/ora.
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.