Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Romexpo a organizat trei evenimente pentru o viata sanatoasa: Rommedica, Denta I si Somn Expo

Romexpo a organizat trei evenimente pentru o viata sanatoasa: Rommedica, Denta I si Somn Expo

Email Imprimare

Romexpo a organizat, in perioada 11-13 aprilie, trei manifestari de nisa: RommedicaTargul International de Medicina si Farmacie, Denta I - Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, si Somn ExpoExpozitia de produse si servicii care asigura un somn linistit. In cadrul editiei din 2019 a Rommedica au fost depistate solutii si produse care asigura o imbunatatire a performantei actului medical. La eveniment au participat profesionistii care au dorit sa-si dezvolte si sa-si rafineze aptitudinile medicale, sa se perfectioneze si sa fie la curent cu noutatile din aria farmaceutica.

De asemenea, la Rommedica au fost prezentate oferte pentru servicii si produse de ultima generatie si au fost organizate conferinte, cursuri teoretice şi demonstraţii practice si s-au abordat subiecte de interes. Vizitatorii au participat la lansari de produse, lucrari de specialitate si tehnologii de ultima generatie care au un impact major pentru sistemul de sanatate public sau privat.
La Denta I au fost expuse ultimele tendinte si inovatii din domeniul sanatatii dentare si oferte avantajoase pentru produsele destinate cabinetelor stomatologice. Evenimentul a reunit profesionisti renumiti din industrie care au participat la activitati tematice alaturi de vizitatori. Manifestarea a contribuit la imbunatatirea serviciilor de medicina si tehnica dentara din Romania si a facilitat dialogul dintre cadrele specializate si furnizori. Vizitatorii specialisti au vazut care sunt cele mai noi tehnici dedicate medicinei dentare si au avut posibilitatea de a-si actualiza cunostintele din domeniul stomatologic.
Romexpo anunta o noua editie a Denta! Aceasta se desfasoara in perioada 5-7 decembrie, iar firmele expozante pot contacta organizatorii pentru a se asigura ca au un loc printre cei mai importanti jucatori din industrie.
Detalii suplimentare despre conditiile de participare pe www.denta.ro
In aceeasi perioada s-a desfasurat si Somn ExpoExpozitia de produse si servicii care asigura un somn linistitEvenimentul s-a aflat la prima editie si a fost organizat pentru a atrage atenţia asupra impactului pe care tulburarile de somn le au atat asupra individului, cat şi asupra societaţii. Pe viitor, Romexpo isi propune sa dezvolte acest concept si sa-l transforme intr-o adevarata platforma de interactiune intre specialistii in somnologie, terapeuti, medici, reprezentanti ai asociatiilor care militeaza pentru un somn de calitate si publicul larg.
Cele trei manifestari au inclus si o serie de activitati conexe: simpozioane, conferinte, sesiuni de comunicare si workshop-uri dedicate specialistilor din fiecare sector. Acestea s-au desfasurat cu sprijinul: Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Societatii Stiintifice Romane de Oxigen - Ozonoterapie, Institutului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Societatii Studentilor la Medicina din Bucuresti, Departamentului pentru Situatii de Urgenta/Fundatia SMURD, Societatii Studentesti de Chirurgie din Romania, Societatii Nationale Crucea Rosie Romana, Asociatiei Romane de Endodontie, Societatii Romane de Reabilitare Orala si Asociatiei Dentare Romane pentru Educatie.
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.