Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri La Bio Life & Style Expo faci primul pas catre un stil de viata sanatos

La Bio Life & Style Expo faci primul pas catre un stil de viata sanatos

Email Imprimare

Bio Life & Style Expo - Expozitia pentru o viata verde - are loc in perioada 30 mai - 2 iunie, in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional Romexpo. Evenimentul reuneste producatori si distribuitori de produse si servicii destinate unui stil de viata echilibrat si isi propune sa contribuie la educarea societatii romanesti in vederea adoptarii unui regim alimentar sanatos.

Suma obiceiurilor noastre se reflecta in starea sanatatii pe care o avem, iar modul de viata ne influenteaza direct sanatatea. In cadrul manifestarii, vizitatorii vor primi sfaturi utile de la specialistii din domeniu si vor invata cum sa-si imbunatateasca calitatea vietii. De asemenea, vor beneficia de oferte speciale la produse naturiste, cosmetice si de curatenie, carti de specialitate, produse hand-made si chiar la aparatura de gatit in stil sanatos.
Bio Life & Style Expo se desfasoara in aceeasi perioada cu TIBCO - Targul international de bunuri de larg consum, Antique Market - Targ de obiecte de arta si antichitati, Expo Funerare - Salon pentru servicii funerare si Bookfest – Salon international de carte.

Program de vizitare:

30.05 - 01.06.2019, orele 10:00 - 20:00;
02.06.2019, orele 10:00 - 18:00.
Acces: Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 5 lei/ora.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.