Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri TIBCO si Bio Life & Style: Sesiune de cumparaturi la preturi speciale

TIBCO si Bio Life & Style: Sesiune de cumparaturi la preturi speciale

Email Imprimare

Romexpo organizeaza, in perioada 30 mai – 2 iunie, in pavilionul B1 al Centrului Expozitional, doua manifestari tematice: TIBCOTargul international de bunuri de larg consum si Bio Life & StyleExpozitia pentru o viata verde. La Bio Life & Style 2019 se reunesc producatori si distribuitori de produse si servicii care ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate sau chiar sa o imbunatatim. Expozitia isi propune sa contribuie la educarea societatii romanesti in vederea adoptarii unui regim alimentar echilibrat.

Vizitatorii pot achizitiona de la targ produse naturale, preparate vegane, dulciuri, cosmetice si suplimente alimentare din ingrediente certificate bio, articole hand-made, remedii naturale, carti de specialitate si chiar instrumente de gatit in stil sanatos. Toate acestea, la preturi speciale.
Mai mult decat atat, Bio Life & Style are si o latura informativa, pe parcursul celor 4 zile desfasurandu-se o serie de activitati conexe destinate publicului interesat. Acestea sunt concentrate in jurul mai multor teme specifice, precum: parenting alimentar, importanta sportului in viata adultilor si a copiilor, alimentatia gluten free, cosmetica naturista, arta culinara, terapia prin parfum si multe altele. In plus, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creatie, demonstratii culinare si sportive.
Programul activitatilor conexe si detalii suplimentare despre manifestare se gasesc pe: www.bioromexpo.ro
In aceeasi perioada se desfasoara si cea de-a 36-a editie a Targului international de bunuri de larg consum – TIBCO, platforma ideala de prezentare a tendintelor din acest sector. Companii din Romania si strainatate isi asteapta vizitatorii cu preturi promotionale si reduceri semnificative la o gama larga de produse: imbracaminte, incaltaminte şi accesorii din piele naturala si ecologica, cosmetice, parfumuri, bijuterii, obiecte de uz casnic, decoratiuni, covoare, carpete si produse hand-made.
Targul imbina modernul cu traditionalul, astfel ca de la TIBCO 2019 nu lipsesc produsele artizanale,  obiectele de arta populara, piese unicat lucrate manual sau decoratiunile rustice.
TIBCO 2019 include si un program bogat de activitati conexe, astfel cei prezenti vor avea ocazia sa invete cum se aplica tehnica ronde-bosse si basorelief, vor participa la momente artistice, ateliere de creatie si multe altele.
Detalii suplimentare despre manifestare se gasesc si pe: www.tibco.ro
In aceeasi perioada, la Romexpo se desfasoara si Antique Market IITargul de obiecte de arta si antichitati si Expo FunerareSalonul pentru servicii funerare.

Program de vizitare:
- 30.05 - 01.06.2019, orele 10:00 – 20:00;
- 02.06.2019, orele 10:00 – 18:00.
Locatie: Pavilionul B1.
Acces: Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 5 lei/ora.
Intrarea este gratuita.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.