Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri BIFE-SIM 2019 – o incursiune in fascinanta lume a mobilei!

BIFE-SIM 2019 – o incursiune in fascinanta lume a mobilei!

Email Imprimare

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), organizeaza, in perioada 12-15 septembrie 2019, in pavilioanele B1 si B2, cea de-a XXVIII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo sustine producatorii romani si importatorii si le asigura o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de patru zile acestia isi prezinta produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze. 
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie an de an istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.
In 2018, BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori si 270 de expozanti din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia, pe o suprafata expozitionala de 27.221 de metri patrati.

Ce isi propune BIFE-SIM in 2019?
BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definita, menita sa puna in valoare toti jucatorii de pe piata de mobila romaneasca sau internationala. Asadar, targul isi asteapta expozantii cu sectoarele: Salonul Clasic; Salonul Design; Salonul Confort; Salonul Bucatarii; Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat; Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.
Avand in vedere interesul crescut manifestat de vizitatori in ultimii ani pentru industria mobilei si piata in continua dezvoltare, organizatorii estimeaza ca BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.
Ca o noutate, la BIFE-SIM 2019 isi pot permite sa participe si firmele mai mici, prin accesarea Programului de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, cu finantare de la bugetul de stat. Acestia pot beneficia de sustinere financiara de 25.000 de lei pentru participarea la expozitie.
Participarea internationala devenita deja traditie la BIFE-SIM arata ca eforturile firmelor romanesti din ultimii ani de a se pozitiona corect pe piata externa si eforturile Romexpo si APMR, drept co-organizatori, de a pregati un eveniment comparabil cu cele din afara granitelor, au dat rezultate. La editia de anul acesta a BIFE-SIM se estimeaza participarea a peste 225 de firme, targul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice intre expozantii romani si cei straini, reprezentand punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes. 
BIFE-SIM 2019 nu este doar locul unde calitatea, varietatea si ingeniozitatea mobilierului isi dau intalnire, ci si locul de desfasurare a multor evenimente conexe concretizate in demonstratii de prelucrare a lemnului, simulari de design interior, conferinte si seminarii precum Conferinta de Design, Concursul National de Design editia a XVII-a, tombole cu premii pentru vizitatorii specialisti si publicul larg!
BIFE-SIM 2019 se desfasoara in acelasi timp cu cea de-a XXVI-a editie Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati, organizat in pavilioanele C1 si C2.

Program de vizitare
12-15 septembrie 2019, orele 10.00-18.00
Acces BIFE-SIM:
Bilet de intrare adulti si studenti: 20 lei/zi.
Cost parcare: 5 lei/ora.
Acces Antique Market: gratuit.
Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe: www.romexpo.ro, www.bife-sim.ro si pagina de Facebook Bifesim.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.