Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Cel mai important eveniment dedicat industriei de beauty: Cosmetics Beauty Hair

Cel mai important eveniment dedicat industriei de beauty: Cosmetics Beauty Hair

Email Imprimare

Cosmetics Beauty Hair - Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura - se desfasoara in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional Romexpo, in perioada 26-29 septembrie 2019. Evenimentul se adreseaza atat componentei de business, cat si consumatorilor finali. Astfel, pe perioada manifestarii, vizitatorii vor beneficia de preturi speciale la produsele expuse, dar vor avea si posibilitatea de a incheia parteneriate strategice cu reprezentantii industriei.

Manifestarea ilustreaza tendintele in make-up si hair styling, prezentate de profesionistii domeniului, si implica desfasurarea unor activitati conexe dedicate atat specialistilor din sectorul de beauty, cat si publicului larg: demonstratii de make-up; workshopuri; demonstratii cu tratamente pentru par; demonstratii de tunsori; prezentari de instrumente pentru frizerie si coafor; concursuri tematice.
De asemenea, Zilele Internationale ale Frumusetii (ZIF) se sarbatoresc la Romexpo, in cadrul Cosmetics Beauty Hair, in perioada 26-29 septembrie 2019. ZIF este un eveniment specializat in masterclass-uri, demonstratii si ateliere gratuite in domeniul beauty, atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori pasionati.
Cosmetics Beauty Hair este lider pe piata evenimentelor de profil din Romania si reprezinta o referinta pentru profesionistii din industrie. Contacteaza acum organizatorii pe www.expocosmetics.ro/contact-2 si stabileste toate detaliile necesare participarii la manifestare.

Program de vizitare:
26-28 septembrie 2019: orele 10.00 – 18.00;
29 septembrie 2019: orele 10.00 – 16.00;
Cosmetics Beauty Hair 2019 se desfasoara in aceeasi perioada cu editia de toamna a Modexpo - Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.
Mai multe detalii gasiti pe www.expocosmetics.ro si www.romexpo.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.