Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri La Romexpo incep cele mai importante evenimente dedicate frumusetii si modei

La Romexpo incep cele mai importante evenimente dedicate frumusetii si modei

Email Imprimare

Romexpo organizeaza, in perioada 26-29 septembrie, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional, doua manifestari reprezentative pentru industria frumusetii si a modei: Cosmetics Beauty Hair – Expozitie Internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si Modexpo II – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

Cosmetics Beauty Hair este cea mai vizibila platforma de prezentare pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura din Romania, dar si o experienta speciala pentru cei care sunt pasionati de make-up şi hair styling.
Peste 100 de firme participa la festivalul frumusetii din Centrul Expozitional Romexpo. Manifestarea are un grad de internationalizare de 13%, companii din 9 tari fiind prezente cu produse si echipamente de ultima generatie: Bulgaria, China, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Romania, Rusia si Turcia.
In cadrul evenimentului, vizitatorii descopera care sunt ultimele trenduri si tehnici in industria frumusetii si au posibilitatea de a testa si achizitiona produse cosmetice profesionale la preturi avantajoase. In plus, cei prezenti la Cosmetics Beauty Hair 2019 pot afla care sunt cele mai recomandate echipamente destinate esteticii corporale si sunt invitati sa participe la demonstratii de make-up, workshopuri, demonstratii cu tratamente pentru par, demonstratii de tunsori, prezentari de instrumente pentru frizerie si coafor, concursuri tematice.

Mentionam ca Zilele Internationale ale Frumusetii (ZIF) se sarbatoresc la Cosmetics Beauty Hair 2019. Denis Kartashev, cel mai creativ make-up Artist din Moscova, vine la Romexpo sa impartaseasca cu publicul prezent tehnicile unui make-up de zi si de seara si sa dezvaluie secretele unui strobing de calitate – tehnica iluminarii pregnante a machiajului care este intens folosita de modelele de podium sau vedetele internationale.
De asemenea, Liuba Trofaniuc si Adda Dobre expun in cadrul ZIF trucurile din spatele unei coafuri impecabile de mireasa.
Catalin Lungu, cel care a adus metoda Vidal Sassoon in Romania, este prezent la Cosmetics Beauty Hair sa ofere publicului o demonstratie de creative cutting&colouring.
Asociatia Cosmetologilor din Romania organizeaza joi, 26 septembrie, cea mai mare intalnire a cosmetologilor din tara noastra. In cadrul acesteia vor avea loc discutii pe teme de interes, precum: rolul scolilor de cosmetica, importanta educatiei continue si necesitatea unei clarificari si reorganizari legislative in domeniu.
De la Zilele Internationale ale Frumusetii nu lipsesc nici evenimentele conexe adresate amatorilor si pasionatilor de beauty. Dintre ele amintim: Atelierul de Automachiaj, Atelierul de Cocuri, Atelier Cosmetica, Atelier Lash Expert, Atelierul de Impletituri, Atelierul de Machiaj, Atelier Nail Art, Atelier Wave&Curly.

Programul activitatilor organizate la Cosmetics Beauty Hair 2019, lista completa a acestora, precum si modalitatea de inscriere se regasesc pe www.expocosmetics.ro, sectiunea Evenimente Conexe.

In premiera la Romexpo va fi prezentat Beauty Mobile Shop - un magazin construit pe platforma unei utilitare, dar cu toate dotarile unui magazin clasic si fiind prevazut cu un panou LCD utilizat pentru promovarea brandurilor. Acesta a fost realizat pentru distributia de produse cosmetice si a accesoriilor necesare in acest sector.
Cosmetics Beauty Hair promoveaza industria cosmeticelor din Romania, serviciile profesionale si sprijina progresul in domeniu prin activitatile conexe pe teme educative.

Modexpo 2019 - Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, vine in completarea Cosmetics Beauty Hair si ofera vizitatorilor, mai ales doamne si domnisoare, ocazia perfecta de a-si reinnoi garderoba pentru sezonul toamna/iarna 2019 si primavara/vara 2020.
La editia organizata in aceasta toamna, care se desfasoara in Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, s-au inscris peste 50 de companii din Romania, dar si din alte tari cu traditie in industria modei si industria textila: China, Republica Moldova, Polonia, Spania si Turcia.
Asa cum s-au obisnuit de la editiile precedente, vizitatorii Modexpo isi pot achizitiona produse de marochinarie (posete, genti, curele, portofele, manusi) din piele naturala si artificiala sau din mixuri de materiale textile, care se remarca prin calitate si design contemporan, blanuri, confectii, produse traditionale si hand-made, tricotaje, incaltaminte si accesorii. Modexpo nu tine cont de silueta, de aceea, oricine isi poate gasi in cadrul lui haine potrivite oricaror masuri. Evenimentele conexe Modexpo II aduc laolalta specialistii din industrie si pasionatii de moda si frumos. Atelierele Ilbah vor sustine zilnic ateliere de croitorie unde vizitatorii vor fi invitati sa-si conceapa obiecte vestimentare. La final, obiectele confectionate pot fi pastrate de participantii la workshop. Inscrierile la acest atelier se fac la adresa: https://www.eventbrite.com/e/descopera-secretele-croitoriei-modexpo-ii-2019-tickets-71038549213.

In premiera, scena din Pavilionul B2 al Romexpo va gazdui zilnic, de la ora 12:00 si de la ora 15:00, show-uri de moda organizate de Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, unde calitatea, ingeniozitatea si bunul-gust isi vor da concursul! Venera Arapu, Oana Rosca si Sergiu Chihaia, impreuna cu studentii lor, vor oferi publicului cele mai spectaculoase si inovatoare tinute!
Universitatea Nationala de Arte Bucuresti va organiza in prima zi a Modexpo, pe 26 septembrie, in Sala de conferinte din cadrul Pavilionului B2, conferinta Poluarea si Reciclarea vestimentatiei, sustinuta de profesorii Venera Arapu, Oana Rosca si Sergiu Chihaia. Modexpo va deveni, astfel, locul de intalnire a publicului cu profesionistii din lumea fashionului!
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie ii invita pe vizitatorii specialisti sa participe la un seminar care vizeaza cateva dintre ultimele inovatii din acest domeniu!

Pentru mai multe detalii despre cele doua targuri accesati www.expocosmetics.ro si www.modexpo.ro.

Program de vizitare:
26 - 28 septembrie 2019: intre 10:00 – 18:00;
29 septembrie 2019: intre 10:00 – 16:00.

Va reamintim ca Romexpo incurajeaza donatorii de sange prin acordarea accesului gratuit la cele doua manifestari care se desfasoara in perioada 26-29 septembrie 2019.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.