Luni, 4 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Nu ratati ocazia de a va numara printre companiile participante la Targul de Turism al Romaniei!

Nu ratati ocazia de a va numara printre companiile participante la Targul de Turism al Romaniei!

Email Imprimare

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei va avea loc la Romexpo intre 14 si 17 noiembrie 2019 in Pavilionul B1. Printre sutele de expozanti traditionali ai manifestarii se numara agentii de turism, tour-operatori, zonele turistice din Romania prin intermediul: Administratiilor Publice Locale, Asociatiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Judetene si primariilor. Companiile care nu si-au rezervat inca loc la editia de toamna a Targului de Turism se mai pot inscrie pentru a se afla, astfel, intre privilegiatii care-si intalnesc direct publicul! 

Targul de Turism al Romaniei beneficiaza de o campanie media puternic targetata, care se desfasoara atat in mass-media traditionala (presa scrisa, radio, TV), cat si in mediul on-line, in special pe retelele de socializare. Evenimentul este un instrument optim pentru companiile care activeaza in domeniul turismului pentru promovarea celor mai bune oferte de vacanta catre publicul larg, din ce in ce mai dornic sa isi planifice din timp calatoriile, dar si pentru realizarea de parteneriate noi si aprofundarea celor existente. In plus, mediatizarea de care Targul de Turism are parte an de an il face sa devina o scena de pe care nici un actor important din domeniul turismului nu trebuie sa lipseasca!
Targul de Turism al Romaniei este, de altfel, si unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Romexpo, peste 10.000 de vizitatori alegand sa il viziteze la editia de toamna 2018.
Mai multe informatii despre Targul de Turism al Romaniei gasiti pe www.romexpo.ro, www.targuldeturism.ro sau pe pagina de Facebook Targul de Turism al Romaniei Romexpo.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.