Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Expo Drink incanta simturile pasionatilor de bauturi rafinate!

Expo Drink incanta simturile pasionatilor de bauturi rafinate!

Email Imprimare

Romexpo va invita la Expo Drink - targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice care se va desfasura in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie in Pavilionul B2. Expo Drink completeaza tematica a doua targuri de marca organizate in Centrul Expozitional Romexpo, Indagra si Indagra Food & Carnexpo, care au loc in aceeasi perioada. La Expo Drink s-au inscris deja peste 25 de producatori de vinuri si bauturi alcoolice populare sau exclusiviste, distribuitori din domeniu si producatori de echipamente folosite in procesul de vinificatie, producatori si distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, cafea si ceaiuri din tari precum Romania, Bulgaria si Portugalia.

Editia 2019 a Expo Drink este o editie a surprizelor. Vizitatorii se vor bucura de prezenta la targ a uneia dintre cele mai renumite distilerii din Europa, vor interactiona cu distilerii artizanale ce respecta retete de familie transmise din generatie in generatie si vor redescoperi soiuri autentice de vin, innobilate de istorie, transformate simplu si firesc in vinuri proaspete si rafinate.
Producatorii de bere artizanala vor oferi pasionatilor consiliere incepand de la alegerea echipamentului adecvat pana la mentenanta si suport tehnic dupa punerea in functiune. Sortimentele de bere expuse la Expo Drink 2019 sunt dintre cele mai variate, de la tipuri de bere nefiltrata, nepasteurizata, tipuri de bere filtrata, pana la marci cu un proces de fabricatie care dureaza 60 de zile, cu dubla fermentatie si care contin doar ingrediente naturale 100%.
Organizatorii Expo Drink nu i-au uitat nici pe iubitorii de cafea si siropuri. Degustarile de cafea verde si prajita de specialitate, cold brew coffee sau siropuri naturale procesate la rece si Bio vor incanta simturile vizitatorilor.
Echipa de organizatori Expo Drink este in continuare deschisa tuturor companiilor care activeaza in industria bauturilor alcoolice si non-alcoolice care nu si-au rezervat inca participarea la eveniment si doresc sa se alature celor trei manifestari-maraton care se desfasoara intre 30 octombrie si 3 noiembrie.
Mai multe detalii gasiti pe www.expodrink.ro si www.romexpo.ro.
 
Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.