Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Peste 480 de firme participa la Indagra 2019, iar 90% din suprafata expozitionala este ocupata

Peste 480 de firme participa la Indagra 2019, iar 90% din suprafata expozitionala este ocupata

Email Imprimare

Mai sunt doar doua saptamani pana la inceperea Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - Indagra 2019, iar expozantii isi pregatesc ofertele speciale pentru vizitatori. 480 de companii si-au asigurat deja un loc in cadrul celui mai important eveniment agricol din Romania, ocupand 90% din suprafata expozitionala.

Evenimentul are un grad de internationalizare de 34%, firme din 25 de tari anuntandu-si participarea la Indagra 2019 cu produse si echipamente de ultima generatie: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Marea Britanie, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Turcia, Ucraina.
Targul Indagra 2019 se desfasoara sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de Romexpo, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Manifestarea reprezinta cadrul profesionist de ofertare, negociere si contractare pentru cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol. Mai mult decat atat, la Indagra sunt expuse produse si echipamente moderne cu scopul de a creste performantele si profitul in cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie.
Mentionam ca anul acesta, in cadrul Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei debuteaza Conferinta Indagra – Ferma de familie, creatoare de valoare adaugata in Romania.
Aceasta se desfasoara in 1 noiembrie 2019, in intervalul orar 11.00-14.00, in Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expozitional Romexpo.
Prima editie a Conferintei Indagra are ca tema principala Valoarea adaugata pentru IMM-urile din domeniul agricol si este planificata in doua paneluri: Alocarile financiare atrase de IMM-uri agroalimentare si Tendinte si oportunitati de vanzare in industria agroalimentara.
La eveniment sunt asteptati antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producatori si importatori din domeniul agricol, studenti la facultati cu profil agricol si agroalimentar, precum si vizitatori interesati de achizitionarea de produse.
Conferinta se va incheia cu un speed date, unde publicul este asteptat sa interactioneze direct cu specialistii invitati. Intalnirea dintre fermier si specialist va fi cronometrata de organizator, iar timpul alocat discutiei va fi de aproximativ 3 minute. La expirarea timpului, se va face schimb de locuri, pana ce se vor epuiza speakerii.
Accesul la conferinta este gratuit! Pentru inscrieri transmiteti un mesaj cu numele si adresa de e-mail la adresa: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 28 octombrie 2019.
Conferinta Indagra este organizata de Romexpo, in parteneriat cu TMT PR the Agribusiness & Food Communicators, agentie de marketing si comunicare dedicata sectorului agroalimentar.

Programul de vizitare
30 octombrie – 2 noiembrie, intre orele 09.00 si 18.00;
3 noiembrie, intre orele 09.00 si 16.00.
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro si www.indagra.ro.
 
Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.