Duminica, 22 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Peste 200 de companii participa la Indagra Food & Carnexpo 2019

Peste 200 de companii participa la Indagra Food & Carnexpo 2019

Email Imprimare

Indagra Food & Carnexpo - Targul international pentru industria alimentara - are loc in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional Romexpo, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din Romania. Manifestarea se desfasoara sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizata de Romexpo, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Addor Events.

Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafata expozitionala de 13.600 mp, participa la editia de anul acesta a Indagra Food & Carnexpo. Dintre acestea, peste 160 sunt din Romania, iar 40 reprezinta Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Olanda, Cehia, Suedia, Turcia, Ungaria.
Evenimentul se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui. Expozantii isi vor prezenta produsele in cadrul unor zone tematice special concepute pentru o promovare cat mai eficienta: Salonul industriei carnii din Romania, Salonul de panificatie, lactate, fructe si legume si Salonul GastroFood. De asemenea, targul include si o serie de activitati conexe de interes atat pentru specialistii din domeniu, cat si pentru publicul larg.
Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania, partener al Indagra Food & Carnexpo 2019, organizeaza la data de 1 noiembrie, in Sala Madgearu din Pavilionul B3, in intervalul orar 14:00 - 17:00, o conferinta pe teme de actualitate. In aceeasi perioada cu Indagra Food & Carnexpo (www.indagra-food.ro), in Centrul Expozitional Romexpo se desfaşoara alte trei evenimente cu participare internationala, foarte cunoscute publicului larg şi celui de specialitate:
• Indagra (www.indagra.ro) – targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.
• Expo Drink (www.expodrink.ro) - targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice şi non-alcoolice.
• Pack Show (www.packshow.ro) - expozitie pentru industria ambalajelor.
Programul de vizitare valabil pentru cele trei manifestari:
- 30 octombrie - 2 noiembrie, intre orele 09:00 şi 18:00;
- 3 noiembrie, intre orele 09:00 şi 16:00.
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro si www.indagra-food.ro

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.