Duminica, 22 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Pasionatii de calatorii isi dau intalnire la Targul de Turism al Romaniei!

Pasionatii de calatorii isi dau intalnire la Targul de Turism al Romaniei!

Email Imprimare

Romexpo invita "vanatorii de vacante" si pasionatii de calatorii la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei care va avea loc intre 14 si 17 noiembrie 2019, in Pavilionul B1. Printre expozantii traditionali ai manifestarii se numara agentii de turism, tour-operatori, dar si zone turistice din Romania prin intermediul administratiilor publice locale, asociatiilor de turism, oficiilor de turism, consiliilor judetene si primariilor. Anul acesta se vor intrece in oferte de vacanta peste 190 de firme expozante din Albania, Algeria, Austria, Bulgaria, Congo, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Romania, Sierra Leone si Turcia.

Ca intotdeauna, promovarea turismului romanesc este o componenta importanta a targului, de aceea sunt prezente numeroase consilii judetene, orase si comune din Romania care fac cunoscute publicului vizitator traditiile, obiceiurile si frumusetile meleagurilor autohtone.
Consiliile judetene din Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Constanta, Dambovita, Gorj, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Suceava si Valcea le propun vizitatorilor activitati si locuri pentru sarbatori de iarna in stil traditional romanesc, iar reprezentantii oraselor  Baile Felix, Botosani, Brasov, Constanta, Dorohoi, Mangalia, Piatra Neamt, Pitesti, Suceava, Targu Jiu si Techirghiol si ai comunelor Dobrosloveni, Molivisu, Tatarusi, Tupilati, Turia completeaza oferta cu atractii locale specifice.
Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei nu se adreseaza doar calatorilor in cautare de locuri si idei pentru vacanta de iarna, ci si vizitatorilor care doresc sa isi planifice din timp momentele de relaxare din timpul sezonului estival. De aceea, firmele participante vin in intampinarea doritorilor cu oferte de neratat pentru vacante exotice, trasee montane, circuite cu autocarul sau avionul, croaziere si vacante spa & wellness.
Asa cum s-au obisnuit deja, dupa ce si-au achizitionat vacanta mult dorita, vizitatorii vor putea participa la diferite evenimente conexe precum conferinte, seminarii si momente artistice. Targul de Turism al Romaniei este, de altfel, si unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Romexpo, peste 10.000 de vizitatori alegand sa viziteze editia de toamna 2018.

Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro, www.targuldeturism.ro sau pe pagina de Facebook Targul de Turism al Romaniei Romexpo.

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo, bianual, primavara si toamna, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, in parteneriat strategic cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.