Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Peste 60.000 de vizitatori la cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje si bauturi

Peste 60.000 de vizitatori la cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje si bauturi

Email Imprimare

Romexpo impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, intre 30 octombrie si 3 noiembrie, cea mai importanta serie expozitionala a toamnei: Indagra, Indagra Food & Carnexpo, Pack Show si Expo Drink. Cele patru evenimente s-au bucurat de prezenta a peste 60.000 de vizitatori. Timp de cinci zile, Romexpo a fost platforma care a reunit intregul spectru de furnizori ai industriei agricole, alimentare, de ambalaje si bauturi, 950 de companii, din 25 de tari, expunandu-si cele mai noi produse, solutii si servicii pe o suprafata de 54.500 mp. Indagra si Indagra Food & Carnexpo s-au desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.


Cele mai importante companii din sectorul agricol au fost prezente la Indagra 2019
Indagra a reprezentat si la editia de anul acesta cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care aduc plusvaloare agriculturii din Romania si impulsioneaza dezvoltarea relatiilor comerciale. Cea mai importanta manifestare cu profil agricol din tara a reunit peste 540 de companii pe o suprafata expozitionala de 33.800 mp.
Evenimentul a inregistrat un grad de internationalizare de 31%, la Romexpo fiind prezente 25 de tari cu traditie in domeniul agricol, exportul si importul de produse si echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.
Mai mult decat atat, Indagra 2019 a beneficiat de participarea oficiala internationala si de grup a tarilor: Franta, Grecia, Italia, Turcia si Ungaria. In cadrul evenimentului, producatorii si distribuitorii din domeniu au prezentat produse si echipamente moderne, in scopul de a creste performantele si profitul in cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie. De asemenea, specialistii in agricultura au beneficiat de oferte speciale la masinile si utilajele care asigura o mai mare flexibilitate si o crestere rapida a productivitatii.
Expozantii si-au prezentat produsele in cadrul a trei saloane tematice: Salonul de Agricultura, Salonul de Zootehnie si Salonul Utilajelor Agricole. In plus, pe platformele exterioare a fost organizata si o zona dedicata produselor traditionale romanesti unde vizitatorii s-au bucurat de obiceiurile si traditiile culinare din toate zonele geografice ale Romaniei.
Romexpo a organizat prima editie a Conferintei Indagra -  Ferma de familie, creatoare de valoare adaugata in Romania, eveniment care a adus in dezbaterea publica importanta IMM-urilor pentru domeniul agricol. Aceasta s-a desfasurat in doua paneluri: Alocarile financiare atrase de IMM-uri agroalimentare si Tendinte si oportunitati de vanzare in industria agroalimentara si a reunit antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producatori si importatori din domeniul agricol, studenti la facultati cu profil agricol si agroalimentar.
Programul activitatilor conexe a fost unul complex si de interes atat pentru vizitatorii specialisti, cat si pentru publicul larg. Cei prezenti au primit informatii utile despre dezvoltarea agriculturii din Romania prin prisma inovatiilor, promovarea produselor romanesti pe piata interna si externa, precum si sfaturi in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.indagra.ro.

Reprezentantii industriei alimentare si-au dat intalnire la Indagra Food & Carnexpo 2019
Targul international pentru industria alimentara a reunit 250 de firme care au expus produse si tehnologii de ultima generatie pe o suprafata de 15.300 mp. La Indagra Food & Carnexpo 2019 au participat companii din 13 tari: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Romania, Suedia, Turcia si Ucraina, evenimentul inregistrand un grad de internationalizare de 22%. Evenimentul s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si a fost organizat de Romexpo, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si cu Addor Events.
Indagra Food & Carnexpo a completat tematica Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, promovand cei mai importanti producatori, distribuitori si importatori de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.
Manifestarea le-a dat posibilitatea companiilor expozante sa-si lanseze produsele si sa prezinte noutatile din domeniu in cadrul unor zone tematice: Salonul industriei carnii din Romania, Salonul de panificatie, lactate, fructe si legume, Salonul GastroFood. Zona destinata promovarii industriei carnii din Romania a pus accent pe noile tehnologii, echipamente si utilaje de prelucrare a carnii, furnizori si procesatori de materii prime pentru industria carnii, condimente, membrane si aditivi, producatori de produse din carne.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.indagra-food.ro.

Prezenta internationala la Pack Show 2019 – singura expozitie de packaging din Romania
Pack Show 2019 – singura expozitie de packaging din Romania s-a desfasurat intre 30 octombrie si 3 noiembrie la Romexpo, in paralel cu Indagra, Indagra Food & Carnexpo si Expo Drink. Spre deosebire de editiile anterioare, cand expozitia a intrat doar in vizorul vizitatorilor de profil, Pack Show 2019 a fost vizitat si de clienti si potentiali clienti veniti din randul producatorilor agricoli.
In cele cinci zile rezervate expozitiei, Pavilionul Central a fost scena intalnirilor de afaceri productive, a ofertelor de parteneriat si a discutiilor axate pe informatii tehnice si de calitate in domeniul producerii, imprimarii, ambalarii, etichetarii si transportarii ambalajelor.
Anul acesta, Pack Show a acordat o atentie speciala ambalajelor sustenabile si biodegradabile, tehnicilor de ambalare si ambalajelor din industriile farmaceutica si cosmetica, dar si solutiilor de ambalare destinate industriei alimentare si a bauturilor.
Detalii despre editia viitoare gasiti pe www.packshow.ro.

Expo Drink 2019 – o calatorie a simturilor in lumea celor mai rafinate bauturi!
In completarea tematicii Indagra si Indagra Food & Carnexpo, Targul de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice – Expo Drink - a oferit vizitatorilor posibilitatea de a degusta si achizitiona bauturi romanesti de traditie, dar si produse recunoscute la nivel international. Vizitatorii specialisti au primit informatii si sfaturi de la reprezentantii companiilor expozante despre cele mai noi si eficiente tehnologii folosite in industrie, in special in ceea ce priveste utilajele pentru industria vinului, procesarea strugurilor si procesarea fructelor, serviciile de proiectare, dimensionare si utilare a cramelor de diverse dimensiuni.
Timp de cinci zile, in Pavilionul B2 al Romexpo, producatori traditionali si internationali de vinuri si bauturi alcoolice, distribuitori din domeniu si producatori de echipamente folosite in procesul de vinificatie, dar si producatori si distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de bauturi energizante, organice, cafea  si ceaiuri au prezentat vizitatorilor transformarile prin care bauturile si derivatelor lor trec pentru a deveni desavarsite si rafinate. Secretele de productie a bauturilor prezentate au fost dezvaluite de specialisti ai companiilor din: Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Portugalia.
Expo Drink 2020 promite vizitatorilor specialisti si publicului larg noi surprize si multe evenimente conexe de interes, precum conferinte si dezbateri, dar si demonstratii inedite de bartending.

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.