Duminica, 22 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Alege cadourile potrivite pentru cei dragi la Targul Cadourilor de Craciun si Antique Market IV!

Alege cadourile potrivite pentru cei dragi la Targul Cadourilor de Craciun si Antique Market IV!

Email Imprimare

Romexpo a pregatit vizitatorilor doua manifestari expozitionale care ii vor ajuta sa gaseasca cadouri inspirate si potrivite pentru toti cei dragi: Targul Cadourilor de Craciun si Antique Market IV, care se vor desfasura intre 6 si 8 decembrie 2019. Targul Cadourilor de Craciun reprezinta un preambul al sarbatorilor de iarna, locul in care, timp de trei zile, sute de cadouri prind viata sub forma de: dulciuri si delicatese traditionale de sezon, produse vestimentare si accesorii (bijuterii, genti, incaltaminte), cosmetice, obiecte de arta decorativa, decoratiuni specifice sarbatorilor, antichitati, brazi etc.

Printre vedetele editiei din acest an se numara tablouri pictate prin metoda numerologica, globuri din fetru, diverse sortimente de bere artizanala, jucarii crosetate, articole vestimentare pictate manual cu tematica de Craciun si sapunuri artizanale! Peste 40 de expozanti si-au rezervat deja participarea la Targul Cadourilor de Craciun, promitand oferte de neratat si reduceri valabile pe toata durata manifestarii. Organizatorii targului au pregatit, de asemenea, si cateva evenimente conexe care ii vor incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari.
In completarea ofertelor de cadouri pentru sarbatorile de iarna vine si Antique Market IV, locul de intalnire al artistilor, iubitorilor de arta si colectionarilor. Cei peste 85 de expozanti inscrisi pana acum ii vor ajuta pe cei care vor vizita targul sa descopere cele mai interesante cadouri pentru prietenii cu gusturi rafinate.
Evenimentul este prilejul ideal de a alege un cadou incarcat de istorie si de povesti din trecut, dintre: diverse obiecte de mobilier si decoratiuni interioare; tiparituri vechi – publicatii si carti, scrisori, filatelie, ilustratii si fotografii; obiecte personale si de colectie – numismatica, bijuterii si ceasuri, arme de colectie, jucarii de epoca si miniaturi; obiecte de arta plastica – tablouri, gravuri, desene, arta decorativa, sculpturi etc.

Programul de vizitare al targurilor:
6-7.12.2019, in intervalul orar 10:00 - 18:00.
8.12.2019, in intervalul orar 10:00 - 16:00.
Intrarea este libera.
Loc de desfasurare: Targul Cadourilor de Craciun - Pavilionul C1; Antique Market IV - Pavilionul C2
Mai multe informatii pot fi obtinute pe site-urile: www.romexpo.ro, www.expo-cadou.ro si www.antiquemarket.ro
 
Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.