Duminica, 22 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Echipamente premium si accesorii stomatologice la Denta II

Echipamente premium si accesorii stomatologice la Denta II

Email Imprimare

In perioada 5-7 decembrie, Romexpo organizeaza Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara Denta II. Manifestarea este dedicata medicilor dentisti aflati la inceputul carierei, stomatologilor experimentati, dar si specialistilor din domeniu. Companiile expun tehnici si aparaturi moderne menite sa simplifice atat munca medicului stomatolog, cat si interventiile pe care acesta le realizeaza.
La Denta II se gasesc cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid si fara durere. Expozantii ofera produse si accesorii specifice pentru estetica dentara, implantologie, ortodontie, endodontie microscopica, parodontologie, chirurgie dentara, radiologie dentara sau stomatologie pentru copii.
Targul pune accent si pe educatia medicala continua, fiind organizate cursuri, simpozioane medicale, congrese si conferinte cu scopul de a-i ajuta pe specialisti sa puna in practica noutatile aparute in domeniu.
In cadrul Denta II are loc Congresul Stomatologia 3D, eveniment care se desfasoara in Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozitional. Acesta este organizat de Societatea Romana de Stomatologie, in parteneriat cu Romexpo, si isi propune sa contribuie la actualizarea cunostintelor si orientarilor profesionale ale medicilor dentisti.
Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educatie Medicala Continua de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Romania. De asemenea, Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania organizeaza workshopul Strategii de Business Planning in Managementul Stomatologic. Acesta se desfasoara la 5 decembrie, in intervalul orar 13:30-18:00.
Datorita interesului exprimat de companii pentru participarea la Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, Romexpo anunta prelungirea perioadei de inscriere. Daca doriti sa va inregistrati ca expozant la Denta II, accesati formularele de participare de pe www.denta.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.