Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Liderii industriei stomatologice au fost prezenti la Denta II

Liderii industriei stomatologice au fost prezenti la Denta II

Email Imprimare

Denta II 2019, Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, a fost platforma de prezentare a tehnologiei de ultima generatie si a schimbarilor revolutionare din domeniul medicinei dentare care contribuie la dezvoltarea industriei stomatologice din Romania. Peste 90 de companii din 11 tari (Bulgaria, China, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Portugalia, Romania, Singapore, Spania, Ungaria) au ilustrat tendintele si inovatiile in ceea ce priveste sanatatea dentara, au prezentat oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice si au intalnit potentiali clienti sau noi parteneri.

De la Denta II nu au lipsit echipamentele si aparatura de ultima generatie, accesoriile, materiale pentru tehnica dentara, dispozitivele specifice igienei orale si produse farmaceutice pentru medicina dentara. Evenimentul a fost si o reala sursa de informare pentru medicii stomatologi, prezentand solutii moderne pentru tratamente eficiente, servicii de calitate si chiar o educatie dentara bazata pe preventie.
Mai mult decat atat, Denta II a oferit posibilitatea medicilor dentisti si studentilor de a-si actualiza cunostintele in domeniu. Specialistii din acest sector au participat la conferinte, seminarii si prezentari de interes pentru ramura industriei stomatologice. In cadrul Denta II s-a desfasurat al 75-lea Congres cu participare internationala al Societatii Romane de Stomatologie, eveniment care a avut ca tema principala Stomatologia 3D.
Un alt eveniment de interes a fost workshopul Strategii de Business Planning in Managementul Stomatologic, organizat de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania. De asemenea, la Denta II a avut loc cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy si prezentarea O noua viziune in chirurgia regenerativa, organizata de Smart Medical Solution.
La fiecare editie a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, Romexpo isi propune sa promoveze sanatatea orala si sa fie locul de intalnire dintre medici, specialisti si pacienti.
Daca doriti sa va inscrieti la editia de primavara 2020 a Denta, va invitam sa consultati site-ul www.denta.ro pentru a afla care sunt conditiile de participare. Impreuna putem sa contribuim la imbunatirea serviciilor de medicina si tehnica dentara din Romania!

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.
Romexpo sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.