Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Estetika&Wellness 2010

Estetika&Wellness 2010

Email Imprimare

Din 4 pana in 7 martie, la Sala Palatului, puteti vizita expozitia Estetika&Wellness 2010, expozitie profesionala, internationala, de cosmetica, hairstyling, SPA, wellness si medicina estetica, si astfel puteti participa la Congresul de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques&SPA, organizat de doamna Carmen Okabe. Intrarea costa 10 lei, dar, cu un simplu click pe bannerul Estetika&Wellness 2010 de pe DACIC COOL, puteti sa obtineti o invitatie gratuita la expozitie.

Daca va doriti sa fiti frumoasa si sanatoasa intr-o tara frumoasa si sanatoasa, merita sa vizitati aceasta expozitie unde sunt prezente firme de prestigiu din domeniu si unde, pe langa noile tendinte in coafura si machiaj, puteti vedea care sunt noile tehnici si metode de a lupta cu semnele imbatranirii, de a scapa de riduri, de a manca sanatos, de a gandi sanatos... Pentru ca, pana la urma, fara un echilibru interior, frumusetea nu dureaza.
Daca doriti sa va faceti voua insiva un cadou cu ocazia zilei de 8 martie, treceti in acest week-end pe la Sala Palatului. Meritati! Si-o sa descoperiti secretele acelor doamne pe care le admirati pentru ca arata mult mai tinere, pentru ca sunt intotdeauna ingrijite, aranjate, frumoase si par a nu avea probleme. Puteti fi si voi asa! Si o sa va placa! Veti vedea ca ragazul pe care vi-l veti lua pentru voi insiva va va schimba viata...

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.