Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri De ce nu trebuie sa ratati participarea la seria expozitionala Rommedica - Denta I - Somn Expo

De ce nu trebuie sa ratati participarea la seria expozitionala Rommedica - Denta I - Somn Expo

Email Imprimare

Stiati ca in perioada 14-16 mai Romexpo organizeaza cele mai importante manifestari expozitionale dedicate profesionistilor din industria medicala? Daca sunteti jucatori importanti din sectorul medical, stomatologic si farmaceutic sau tocmai ati lansat produse si servicii care asigura un somn linistit, va asteptam in Pavilionul B1 din Centrul Expozitional Romexpo pentru a contribui la modernizarea sistemului medical romanesc si la imbunatatirea calitatii vietii. Sanatatea la superlativ nu este un atribut de neatins! Putem contribui impreuna la realizarea lui prin promovarea celor mai bune produse si servicii din domeniu.


De ce sa participati la Rommedica - Denta I - Somn Expo 2020?
- organizati conferinte, seminarii si prezentari dedicate vizitatorilor specialisti;
- sunteti la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industria medicala, atat la nivel national, cat si european;
- luati contact direct cu reprezentantii firmelor competitoare;
- faceti parte dintr-un eveniment care beneficiaza de o promovare intensa in social media, TV si print.
In 2019, manifestarile au avut un real succes in randul antreprenorilor participanti:
- 84% dintre reprezentantii firmelor care au expus la Rommedica au stabilit noi contacte de afaceri;
- 71% dintre participantii la Rommedica s-au aratat multumiti de calitatea vizitatorilor la stand;
- 84% dintre expozantii Denta I au primit informatii relevante despre tendintele pietei;
- 92% dintre antreprenorii prezenti la Denta I si-au consolidat relatiile cu partenerii traditionali.
Ajunsa la cea de-a XXX-a editie, Rommedica reprezinta platforma ideala de informare a reprezentantiilor sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, asupra produselor si serviciilor medicale la standarde internationale.
Denta I este locul de prezentare a celor mai noi tehnici si tehnologii dedicate medicinei dentare si ofera posibilitatea medicilor dentisti si studentilor de a-si actualiza cunostintele din domeniu.
Aflat la cea de-a doua editie, Somn Expo este organizat cu scopul de a atrage atentia in ceea ce priveste impactul pe care tulburarile de somn il au asupra individului si societatii.

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si canalul media online www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.