Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Ospitalitatea s-a transformat in arta la Romhotel 2020

Ospitalitatea s-a transformat in arta la Romhotel 2020

Email Imprimare

Editia de anul acesta a Expozitiei internationale de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante - Romhotel - ne-a demonstrat ca ospitalitatea se poate transforma in arta cand profesionistii ofera servicii de top. Timp de patru zile, in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional Romexpo, vizitatorii specialisti au gasit solutii si tehnologii de ultima generatie pentru afacerile din domeniul Horeca si au aflat care sunt tendintele anului in materie de amenajare, reamenajare si dotare a locatiilor pe care le detin.

Demonstratiile culinare avangardiste au fost atractia evenimentului, vizitatorii urmarind cu interes tehnicile gastronomice si sfaturile celor mai renumiti Chefi. Activitatile conexe, menite sa contribuie la specializarea si perfectionarea celor care isi desfasoara activitatea in sectorul Horeca, s-au desfasurat cu sprijinul celor de la Horeca School, Atelierele ILBAH si Barista School Romania.
Romhotel 2020 a avut si o latura de business networking, profesionistii din domeniu discutand pe tema provocarilor cu care se confrunta industria ospitalitatii la nivel national si international. De asemenea, cei interesati de promovarea unei alimentatii sanatoase au participat la Seminarul despre nutritie si alimentatie, organizat de Horeca School.
Produsele si serviciile Horeca de calitate, arta culinara prezentata in cadrul activitatilor conexe si sfaturile specialistilor din domeniu au contribuit la cresterea nivelului de profesionalism din industria ospitalitatii si au stimulat concurenta loiala in acest mediu de afaceri.

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.
Romexpo sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Printre partenerii media ai evenimentului s-au numarat si revista online www.daciccool.ro, si canalul media online www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.