Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri TIBCO 2020 – targul pentru intreaga familie!

TIBCO 2020 – targul pentru intreaga familie!

Email Imprimare

Romexpo organizeaza la finalul lunii mai trei manifestari dedicate publicului larg: TIBCO - targ international de bunuri de larg consum, Bio Life & Style - expozitie pentru o viata verde si Senior Expo - targ dedicat seniorilor. Nu ratati ocazia de a expune la TIBCO, care va avea loc intre 28 si 31 mai, eveniment special destinat prezentarii, promovarii si vanzarii de bunuri de larg consum pentru intreaga familie. Expozitia este ocazia ideala de a intalni potentiali clienti si parteneri din domeniu si de a incheia noi contracte.

Aflati in mod direct impactul produselor si serviciilor noi in randul vizitatorilor targului si testati oferta firmelor concurente.

Ce puteti expune la TIBCO 2020?

- produse pentru intreaga familie: cosmetice, bijuterii, imbracaminte, incaltaminte, produse alimentare, bauturi, produse de artizanat;
- produse pentru casa: electronice si electrocasnice, decoratiuni interioare;
- servicii: de consultanta, financiare, logistice.

Cum a fost editia din 2019
- 65 de firme expozante;
- 1.070 mp suprafata expozitionala ocupata;
- 4 tari participante;
- 20 de evenimente conexe.
TIBCO este evenimentul perfect pentru micii si marii intreprinzatori. La editia din 2019, 84% dintre expozanti si-au consolidat relatiile cu partenerii traditionali, 83% au lansat noi produse si 75% dintre firmele participante au stabilit noi contacte de afaceri.
Printre vizitatorii traditionali ai TIBCO se numara investitori, retaileri, agenti de vanzari si distributie, persoane fizice interesate de achizitia de bunuri de larg consum.
TIBCO nu este numai un targ cu vanzare, ci si locul in care timp de 4 zile se vor desfasura o multime de evenimente conexe: ateliere de creatie si activitati sportive pentru copii si parinti, workshopuri pe teme de parenting. Echipa Romexpo incurajeaza si sprijina toti expozantii sa organizeze, la standarde de inalta calitate, propriile evenimente conexe in cadrul TIBCO 2020.
Nu ezitati! Rezervati-va acum participarea TIBCO 2020 si ajutati-i pe vizitatorii in cautare de noutati si oferte sa descopere afacerea voastra!
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si canalul media online www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.