Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Bio Life & Style 2020 – evenimentul care promoveaza un stil de viata sanatos si sustenabil

Bio Life & Style 2020 – evenimentul care promoveaza un stil de viata sanatos si sustenabil

Email Imprimare

Interesul oamenilor pentru sanatate si pentru produsele naturale nu este o practica recenta, dar a inceput sa devina o preocupare generalizata in tara noastra. Romanii au incredere in produsele certificate bio si sunt in cautarea lor, fiind apreciate atat pentru gust, cat si pentru standardul inalt de calitate. Sunteti furnizor de alimente bio sau cosmetice naturiste? Aveti un magazin de produse fara gluten? Produceti vinuri, branzeturi sau uleiuri in conditii ecologice? Sunteti distribuitori de superalimente, bauturi vegetale, dulciuri naturale, produse apicole, detergenti ecologici, suplimente naturale sau echipamente pentru un stil de viata sanatos?
Sunteti asteptati ca expozant la Bio Life & Style 2020! Manifestarea are loc in perioada 28-31 mai, in Pavilionul B1 din Centrul Expozitional Romexpo. Puteti sa oferiti solutii pentru o viata sustenabila si o alimentatie sanatoasa!

De ce sa participati la Bio Life & Style 2020
- Sunteti la curent cu ultimele tendinte din industria produselor premium, bio si cu impact redus asupra mediului.
- Aveti contact direct cu cei care sunt interesati sa aiba o alimentatie echilibrata.
- Faceti parte dintr-un eveniment care beneficiaza de o promovare intensa in social media, TV si print.
- Organizati conferinte si seminarii despre problemele societatii moderne in ceea ce priveste nutritia si abordarea unui stil de viata sanatos.
- Aveti o viziune clara despre oferta firmelor competitoare.

Feedback-ul expozantilor despre Bio Life & Style 2019
Prin organizarea Expozitiei pentru o viata verde – Bio Life & Style –, Romexpo isi propune sa contribuie la educarea societatii romanesti in vederea adoptarii unui regim alimentar sanatos.

Program de vizitare:
- 28-30 mai 2020, interval orar 10.00-20:00 (joi-sambata);
- 31 mai 2020, interval orar 10.00-16.00 (duminica).

Despre Romexpo
Romexpo SA, societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si canalul media online www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.