Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Traditii Legende, datini si obiceiuri Poveste de Craciun

Poveste de Craciun

Email Imprimare

Acum mai bine de doua mii de ani, intr-o pestera din Betleem, s-a intamplat un eveniment pentru multi neasteptat, care avea sa schimbe soarta intregii omeniri pana azi si probabil ca o va schimba inca multi ani de acum incolo. S-a intamplat, de fapt, o minune. Adevarata minune a Craciunului. Atunci, in pestera saraca, aproape nebagat in seama, Hristos Mantuitorul Dumnezeu se face Om dupa trup, pentru ca omul, adica noi, sa ne facem dumnezei dupa har. De atunci, in fiecare an de Craciun, in Biserici, dar si in casele fiecaruia dintre noi, Hristos asteapta sa isi gaseasca salasul, nadajduind fara incetare in minunea pesterii primitoare. Minunea Craciunului. (Diacon Cosmin Pricop, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.