Sambata, 15 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Vinuri Corcova Dealul Racoveanu Chardonnay Dealul Racoveanu

Chardonnay Dealul Racoveanu

Cumpara acest produs
De o culoare galben deschis cu reflexii argintii, cu un continut de alcool de 13.2%, Chardonnay Dealul Racoveanu este un vin cu personalitate, potrivit pentru aperitive, peste sau preparate pe baza de carne de pasare. Nuantele de citrice, unt si migdale, armonios imbinate, ii confera un grad de complexitate ridicat. Finalul este placut, usor condimentat, ceea ce il face sa se preteze unor asocieri gastronomice indraznete. 100% Chardonnay, acest vin a fost obtinut prin macerare-fermentare la temperatura controlata, urmata de maturare in butoaie din stejar frantuzesc, timp de 6 luni. Temperatura optima de servire se situeaza in jurul valorii de 12-14 grade.

Pret recomandat: 54,99 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.