Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, la o noua editie

Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, la o noua editie

Email Imprimare

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa vada beneficiile terapiilor complementare si ale metodelor alternative de tratament. Mai mult, incepem sa constientizam ca ignoranta spirituala, in care am trait de-a lungul anilor, isi arata efectele in starea noastra psihica si de sanatate. Tocmai de aceea, sub marca Dalles Revolution, va avea loc o noua editie a Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune. Aflat deja la a patra editie, festivalul A Noua Dimensiune vine ca o confirmare a faptului ca producatorii care activeaza pe aceasta piata sunt tot mai cautati de cei care doresc sa gaseasca metode de prevenire a bolilor si stresului cotidian si sa isi imbunatateasca calitatea vietii.

Organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor standuri cu carti de dezvoltare personala si spirituala, metode de terapii alternative si complementare, carti de ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie. Mai mult decat atat, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale din partea expozantilor, care au pregatit produse cosmetice, ceaiuri, sucuri, tincturi, uleiuri bio, produse de apicultura, toate 100% naturale. De asemenea, veti mai putea gasi orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
Pe parcursul celor cinci zile de ale evenimentului, vor fi organizate conferinte, seminarii si workshopuri sustinute de nume importante in domeniul terapiilor complementare, psihologiei, astrologiei sau dezvoltarii personale si spirituale.  
La aceasta editie, vizitatorii vor avea ocazia sa o cunoasca personal pe scriitoarea Lise Bourbeau si sa afle raspunsul la intrebarea Ce vreau sa se transforme in viata mea? in cadrul unei prezentari pline de esenta, sau pe Colin Andrews, un bine-cunoscut cercetator in domeniile fenomenelor neobisnuite.
In paralel, va avea loc si cea de-a XVIII-a editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania, Kilipirim, o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Evenimentul va avea loc in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie si va fi gazduit de Unirea Shopping Center, in Aripa Calarasi, etajul 2, zilnic de la 10.00 la 22.00
Intrarea si participarea la conferinte este libera!
Dacic Cool se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.