Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Kilipirim, o noua editie intr-un nou spatiu

Kilipirim, o noua editie intr-un nou spatiu

Email Imprimare

Saptamana aceasta, in capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: Kilipirim. Evenimentul va avea loc intr-un nou spatiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi, in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie, zilnic intre 10.00 si 22.00, intrarea fiind libera. Kilipirim reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul Kilipirim. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi, de pana la 90%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta: de la evenimente care au ca public-tinta pe iubitorii de literatura, la evenimente dedicate celor interesati de carti de popularizare. In cadrul targului, va avea loc si Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune, unde vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.
Lansat in 2005 si ajuns la cel de al X-lea an de existenta, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din Capitala, nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.
Dacic Cool se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.