Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :

Monofemina 2

Cumpara acest produs
Cu ulei de catina, extract uleios de musetel si extract uleois de galbenele si spirulina.
Actiune: normalizeaza metabolismul mucoasei vaginale, antiseptica asupra florei microbiene in cazuri de leucoree, cervicite, vaginite etc., cicatrizanta, activeaza epitelizarea.
Recomandari: pentru igiena intima a regiunii vulvo-vaginale pentru combaterea disconfortului local (prurit, senzatii de usturime, arsuri etc.) si dupa contactul sexual; adjuvant in tratamentul unor afectiuni locale (leucoree, cervicite, vaginite etc.) la indicatiile medicului.
Mod de utilizare: intravaginal, 1 monodoza pe zi, recomandabil seara, cu repaus ulterior. Inainte de aplicare se face toaleta externa a regiunii vulvo-genitale prin spalare cu un sapun neparfumat si cu pH neutru; alte recomandari speciale de igiena intima (spalaturi vaginale cu irigatorul) numai la indicatiile medicului. Dupa administrare se aplica un pansament pentru protejarea lenjeriei intime.
Precizare: produsul este aplicabil cu precadere la persoanele fara afectiuni cutanate in zona genitala si fara afectiuni ginecologice. Nu se aplica in perioada ciclului menstrual.

Pret: 9,67 lei (12 monodoze a cate 3 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.