Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique


Blog Exotique

Showroom-ul Exotique a fost gazda unui ritual samanic autentic

Email Imprimare

Marti, 13 mai, in showroom-ul Exotique a avut loc evenimentul Shamanism in viata de zi cu zi. Asa cum ne-a obisnuit, doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, ne propune activitati cu totul neobisnuite, exotice, magice, pline de farmec, precum si de invataminte interesante. Mai presus insa de lucrurile pe care le putem invata cu aceste ocazii, evenimentele Exotique sunt veritabile experiente de viata, care merita din plin sa fie traite.

O seara exotica

Email Imprimare

Ieri a fost o zi cu totul speciala pentru magazinul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata printr-un eveniment deosebit, Exotique Open Day, care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii. Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de odinioara. A fost apoi o conferinta de presa, dupa care a urmat cocktail-ul, un speech al doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, si o tombola cu premii-surpriza. Practic, un program complet, care a avut tot ce trebuie.

Noile colectii de la Exotique: Industrial Collection

Email Imprimare

Cu ocazia implinirii a 10 ani de prezenta pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni, magazinele Exotique ne propun noile colectii pentru anul 2014. Acestea vor fi prezentate in cadrul evenimentului aniversar Exotique Open Day.
Pe langa colectiile New Indian Collection – noi piese aduse din India, unele in culori vii, puternice, altele in nuante discrete si Leather & more – o colectie de lux care cuprinde canapele si fotolii din piele pentru living si birou, va fi prezentata si Industrial Collection.

Eveniment aniversar, Exotique Open Day

Email Imprimare

Miercuri, 23 octombrie, Exotique va marca implinirea a 10 ani de existenta pe piata romaneasca printr-un eveniment cu totul deosebit. Un deceniu de avangarda in designul de interior merita o sarbatoare pe masura, cu invitati speciali si cu un program pe masura.
Brandul Exotique, creat si lansat cu succes de catre doamna Pusa Hack, a devenit un veritabil trendsetter pe piata de mobilier, decoratiuni si accesorii din Romania. Colectiile si piesele propuse publicului de la noi au fost intotdeauna cu totul speciale - unele inedite, altele unicat, unele de colectie, altele accesibile oricui. Materialele de calitate, esentele de lemn exotice si decoratiunile deosebit de creative au starnit aprecierea a nenumarati iubitori de frumos, printre care se numara si o serie de vedete autohtone.

Exotique sarbatoreste 10 ani

Email Imprimare

Exotique a devenit un brand cunoscut, apreciat si admirat de catre cei care cauta piese de mobilier deosebite sau accesorii inedite. Curajul de a construi brandul Exotique ii apartine doamnei Pusa Hack, care, cu ocazia numeroaselor calatorii pe care le-a facut in diferite tari asiatice, a prins gustul decoratiunilor si mobilierului din acele parti ale lumii. A indraznit sa le propuna romanilor si astfel a creat un brand de succes, un brand avangardist in designul de interior din Romania, un adevarat trendsetter in domeniul mobilierului si decoratiunilor.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...26 Inainte > Sfarsit >>