Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Suntem fericiti ca, prin mobilierul nostru, suntem alaturi de Shakira


Suntem fericiti ca, prin mobilierul nostru, suntem alaturi de Shakira

Email Imprimare

Suntem fericiti ca noi suntem cei alesi sa-i asiguram Shakirei mobilierul din backstage. Este o sarcina de care suntem mandri, considerand ca prin aceasta putem contribui si noi la succesul acestui indiscutabil talent. Pentru ca mobila nu este sortita sa-ti asigure doar o functie utilitara sau de decor, ea este sortita in primul rand sa-ti confere un plus de energie, de incredere si de succes. Iar noi suntem bucurosi sa putem asigura pentru Shakira tot ce poate fi mai bun. Este exact mobilierul de care are nevoie o artista de talia ei pentru a se putea relaxa si a intra in concert in forma cea mai buna.
Oglinda in care te privesti este esentiala pentru propria ta imagine. Si tocmai de aceea nu i-am propus o oglinda oarecare, chiar daca orice oglinda are o anumita putere magica, dar atunci cand ea este o adevarata opera de arta, forta ei poate fi fara egal… Dar nu numai oglinda conteaza, ci in egala masura lemnul din care e realizata mobila. Acesta mai pastraza inca in mare masura forta vitala a copacilor. Iar acestia trebuie alesi cu grija. Lemnul de acacia simbolizeaza puritatea si forta sufleteasca, functionand si ca un simbol al imortalitatii. Astfel, nu e de mirare ca el este utilizat in multe ritualuri, considerandu-se ca are puterea de a indeparta spiritele rele si a atrage bunavointa zeilor. De o traditie nu mai putin bogata se bucura si lemnul de sheesham, o esenta dura ce poate varia de la auriu la maro inchis cu un aspect de care nu ai cum sa nu te indragostesti, utilizat nu numai pentru mobila, ci si pentru instrumente muzicale si pentru ambarcatiuni. Este probabil cea mai nimerita esenta pentru o artista cu muzicalitatea, expresivitatea si forta Shakirei. Mobilierul pe care l-am pregatit pentru Shakira nu avea insa cum sa nu cuprinda si piese realizate din bambus. Mai ales ca o veche legenda ne povesteste despre o printesa care a iesit dintr-o trestie de bambus, la fel cum Shakira va pasi pe scena iesind din acest interior Exotique pentru a cuceri inimile celor din Piata Constitutiei la concertul de maine, pe care il asteptam cu totii cu sufletul la gura.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy