Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Astrologia si aromaterapia fac casa buna la Miercurea exotica


Astrologia si aromaterapia fac casa buna la Miercurea exotica

Email Imprimare

Seara de ieri ne-a reunit din nou, in numar mare, in Showroom-ul Exotique, pentru cea de-a doua intalnire din seria Miercurea exotica. A fost inca o intalnire la care doamna Pusa Hack, amfitrioana serilor cu totul deosebite din prima zi de miercuri a fiecarei luni, si-a asteptat oaspetii cu invitati speciali, care ne-au purtat spre noi orizonturi, ne-au deschis noi lumi si ne-au facut sa vedem putin mai departe de cotidianul in care, de multe ori, ne lasam incorsetati de buna voie...

Fascinantul univers al aromaterapiei, cu ale sale uleiuri eterice, autentice si naturale, ce au darul de a ne face mai relaxati, mai energici, mai tenace sau mai temperati, a fost pus in valoare de doamna doctor Angela Laur, specialista in aromaterapie, care ne-a prezentat, intre altele, aromele vindecatoare si esentele care ne ajuta sa facem mai putine greseli, de pilda atunci cand suntem asaltati de problemele de la birou.
Pentru ca tema principala a Miercurii exotice din luna octombrie a fost astrologia, ne-am bucurat sa o avem printre noi pe doamna Cristina Vanea, astrolog de renume. Cum sa ne raportam la astrologie, importanta ascendentului pentru zodie, dar si ce va aduce nou anul 2012 pentru fiecare semn zodiacal au fost cateva dintre subiectele incitante abordate ieri seara in atmosfera calda si primitoare a Showroom-ului nostru. Si cum, la urma urmei, esentiala este interpretarea pe care reusim sa o dam noi insine pozitiei astrelor si miscarilor planetare, dar si tenacitatea de care dam dovada pentru autocunoastere, am ajuns cu totii la concluzia ca aceste intalniri de rasfat, dar si de largire a orizonturilor, ne sunt necesare.
Jocurile ne plac tuturor, asa ca doamna Pusa Hack si invitatii sai ne-au stimulat si de aceasta data interesul cu mize atractive. In finalul intalnirii noastre, sortii au decis cine se va rasfata cu minunate cadouri de la Exotique, cine va beneficia de o consultatie din partea doamnei doctor Angela Laur, si cine se va bucura de o consultatie astrologica oferita de doamna Cristina Vanea.
De-abia incheiata o intalnire, va lansam deja invitatia pentru urmatoarea Miercuri exotica, la care va asteptam cu noi si noi surprize!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy