Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Daca e joi, e seara bio la Exotique


Daca e joi, e seara bio la Exotique

Email Imprimare

Showroom-ul Exotique a gazduit ieri o noua intalnire bio, la care doamna Pusa Hack, amfitrioana serii, impreuna cu invitatii sai speciali, reprezentanti ai companiilor El-Dor Plant si SonImpex, i-au delectat pe oaspeti cu produse sanatoase si gustoase!
In ambianta destinsa a Showroom-ului nostru, printre incantatoare obiecte si piese de mobilier impregnate de parfumul Orientului, discutiile s-au purtat in jurul unui pahar cu... suc din iarba de grau si au imprumutat ceva din savoarea-100% naturala-a delicateselor de Topoloveni.
Si la aceasta noua seara bio, oaspetii au putut degusta produsele de tip raw-food, oferite de reprezentantii El-Dor Plant, pentru a se convinge de beneficiile lor pentru sanatate. Extrem de apreciat a fost sucul din iarba de grau. Cu cele peste 10 vitamine pe care le contine, graul verde este o adevarata mina de aur pentru sanatate si longevitate, iar sucul din iarba de grau, care a facut obiectul a numeroase cercetari, contine in starea lui lichida 70% clorofila. Aceasta creste imunitatea organismului prin descurajarea dezvoltarii bacteriilor. In plus, s-a demonstrat ca graul verde are mai multa vitamina A decat morcovii si chiar mai multa vitamina C decat citricele.
Ne-am bucurat sa o avem in mijlocul nostru si pe doamna Diana Sonia Stanciulov, reprezentanta SonImpex, compania producatoare a atat de apreciatului magiun de Topoloveni. La seara bio de la Exotique, pe langa magiun, fabrica de la Topoloveni i-a rasfatat pe participanti si cu alte bunatati, precum dulceata de capsuni, de visine sau de cirese, dar si cu zacusca de legume. Bucuria a fost cu atat mai mare cu cat Exotique si SonImpex impart acelasi titlu, de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Pentru doi ani consecutiv, in 2010 si 2011, magiunul de Topoloveni a fost distins cu premiul Superior Taste Award, acordat de Institutul de Gust si Calitate din Bruxelles. Anul acesta, prestigioasa distinctie a fost oferita si dulcetii de cirese amare Topoloveana.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy