Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Valeriana

Valeriana

Cumpara acest produs
Compozitie
: pulbere din radacina de valeriana, excipienti.
Actiune: sedativa in stari de hiperexcitabilitate nervoasa si anxietate, efect antidepresiv, spasmolitic, miorelaxant, produce intarirea procesului de inhibitie corticala, hipotensiv.
Recomandari: produs destinat suplimentarii dietei prin asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive necesar restabilirii functiilor fiziologice si satrii de sanatate in tulburari minore ale somnului (dificultatea de a adormi), nervozitate, iritabilitate, agitatie psihomotorie, anxietate, nevroza isterica, migrene, greturi, gastralgii, adjuvant in tratamentul epilepsiei, calmant in eretismul cardiac, cardiopatie ischemica, extrasistole, pusee de hipertensiune arteriala sistemica, dismenoree asociata cu simptome vegetative si labilitate psihica, hipertiroidie cu tulburari neurovegetative, urticarie cu prurit intens, tuse spastica.
Nu produce dependenta si nu creeaza somnolenta, stare de ameteala si obnubilare la trezirea din somn.
Contraindicatii: in sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 7 ani, hipotensivi.
Precautii: la administrarea produsului cu 3-4 ore inainte de a se conduce autovehicule sau a se lucra la agregate sau aparate care prezinta un risc de accidente, deoarece scade vigilenta si viteza de reactie; la persoane cu astm bronsic si emfizem pulmonar, cu hipertensiune arteriala (poate accentua actiunea substantelor antihipertensive); la copii cu varsta intre 7 si 14 ani numai la recomandarea medicului.
Asocierea cu tranchilizante, antidepresive, sedative, hipnotice, diuretice tiazidice, antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei se va face numai la recomandarea medicului, deoarece poate potenta sau poate fi potentata de actiunea acestora.
Se va evita administrarea produsului in asociere cu consumul de alcool.
Efecte secundare: numai la doze mari (care depasesc dozele prescrise) pot sa apara simptome ca: vedere neclara, palpitatii, cefalee, greata, stari de neliniste.
Mod de administrare: 1 capsula de 2-4 ori pe zi sau la recomandarea medicului. Pentru insomnie se ia o capsula cu 30-60 de minute inainte de culcare.

Pret: 8,4 lei (20 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.