Sambata, 31 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Gal Extravit

Gal Extravit

Cumpara acest produs
Compozitie: extract din fructe de maces, extract de topinambur, pulbere din fruct uscat de dovleac, extract din radacina de cicoare, acid ascorbic si excipienti.
Continutul bogat in substante bioactive naturale (obtinut prin tehnologii originale de fixare a vitaminelor, a provitaminei A si a oligoelementelor pe suport solid) face ca produsul sa posede o puternica actiune de fortificare si energizare a organismului, cu actiune biotrofica asupra acestuia.
Recomandari: Produs usor asimilabil si benefic pentru echilibrarea si completarea dietei zilnice prin aport de vitamine si fitonutrienti bioactivi necesari pentru refacerea si tonifierea organismului in stari de oboseala, stres si epuizare, avitaminoze, perioada de crestere, dupa efort fizic si intelectual prelungit (la copii scolari, adulti, varstnici, sportivi).
Benefic in perioade de convalescenta si carente alimentare; in stari gripale si stari febrile la copii, adulti si in special la persoane in varsta; pentru ameliorarea unor tulburari gastro-intestinale si hepato-biliare; sustine protejarea si regenerarea celulei hepatice ca urmare a agresiunii unor agenti virali; ajuta la recuperarea functionala in fracturi, distrofii neuro-musculare, fragilitate vasculara, sangerari, tulburari circulatorii periferice cu cauze diverse;  accelerarea proceselor reparatorii in cazul lezarii tesutului cutanat si a mucoaselor; tonic general in special la copiii anemici si cei care si-au pierdut pofta de mancare; este un bun detoxifiant al organismului (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism).
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, la copii pana la 12 ani este necesara recomandarea medicului.
Mod de administrare:
Copii 3-6 ani: 1 comprimat pe zi numai la recomandarea medicului.
Copii 6-12 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi in timpul meselor sau la recomandarea medicului.
Adolescenti si adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, in timpul meselor.
Administrarea concomitenta cu alte preparate vitaminizante si mineralizante se face numai cu  recomandarea medicului.

Pret: 10,83 lei (30 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.