Sambata, 1 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Ulei de peste Hofigal

Ulei de peste Hofigal

Compozitie: ulei de peste cu continut ridicat de acizi grasi esentiali (Omega 3 - EPA si DHA - si Omega 6) si excipienti.
Acesti acizi sunt lipide esentiale care se gasesc in creier in proportie de 60% si fac parte integranta din membranele celulare si neuronale.
Acizii grasi esentiali - Omega 3 si Omega 6 - sunt obtinuti exclusiv prin aport alimentar, iar intr-un regim alimentar ar trebui sa existe un echilibru optim intre aceste doua tipuri de acizi grasi conform caruia proportia de Omega 3 raportata la proportie de Omega 6 trebuie sa fie de cateva ori mai mare.
Actiune: uleiul de peste introdus in mod rational in dieta restabileste raportul acizilor grasi, scade nivelul colesterolului si trigliceridelor, scade riscul dezvoltarii aterosclerozei; stimuleaza metabolismul si activitatea functionala a sistemului nervos cu actiune de refacere si protectie a membranelor celulare si a invelisului fibrelor nervoase, inclusiv la nivelul creierului; stimuleaza buna dispozitie si senzatia de bine; DHA imbunatateste functiile cognitiva si vizuala la copii; imbunatateste parametrii reologici ai sangelui, scade tensiunea arteriala si incidenta bolilor cardiovasculare; stimuleaza regenerarea tesuturilor si reepitelizarea mucoaselor; contribuie la prevenirea aparitiei bolilor astmatice la copii si adulti si are efect benefic in afectiuni respiratorii cronice obstructive (bronsita cronica si emfizem pulmonar); proprietati imunostimulante complexe; diminueaza activitatea inflamatorie a unor enzime; proprietati antioxidante; actiune adaptogena (de echilibrare a efectelor negative ale stresului si tendinta de reactii violente); vitaminizanta.
Recomandari: supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismului lipidic si glucidic, cu efecte farmacodinamice complexe benefice in unele afectiuni neuropsihice, obezitate, boli cardiovasculare si diabet. Prin cercetari recente factorul Omega 3 este propus ca dieta revolutionara:
- pentru sanatatea creierului si impotriva depresiei;
- in dieta unor boli psihice (tulburari psihice la copii cu deficit de atentie - ADD si sindrom de deficit de atentie si hiperactivitate - ADHD; pentru imbunatatirea performantelor cognitive, de concentrare, de memorie si vizuale; efecte benefice in sindromul maniaco-depresiv, depresii majore unipolare, depresie post-partum; schizofrenie);
- supliment alimentar indicat la copii pentru reducerea riscului de aparitie a rahitismului si o buna dezvoltare a sistemului nervos si imunitar. De mentionat, copii prematuri si cei hraniti artificial sunt cei mai vulnerabili la deficitul de Omega 3 (acizi grasi Omega 3 sunt concentrati in laptele matern);
- benefic pentru scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare consecutive aterosclerozei, hipertensiunii arteriale si diabetului zaharat;
- in dieta pacientilor sub tratament oncologic, acizii Omega 3 contribuie si la buna functionare a sistemului imun si supravegherea imuna a transformarii neoplazice, reducand riscul de aparitie al acesteia;
- benefic in dieta complexa a pacientilor cu diabet zaharat (imbunatateste utilizarea insulinei in tesuturile organismului);
- astm bronsic, bronsita cronica si emfizem pulmonar;
- in sarcina (pentru prevenirea deficitului de Omega 3 la viitorul nou-nascut);
- boli dermatologice (psoriazis, eczeme, alergii);
- artrite.
Precautii: administrarea concomitent cu anticoagulantele se va face numai cu recomandarea medicului.
Atentie la tratamentul concomitent cu substante ce inhiba absorbtia lipidelor care pot diminua biosponibilitatea acizilor grasi esentiali.
Efecte secundare: sporadic, pot sa apara unele simptome gastrointestinale (greata, diaree etc.).
Mod de administrare:
Adulti: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mese
Copii intre 3 si 7 ani: 1 capsula pe zi, dupa masa.
Copii peste 7 ani: 2 capsule pe zi, dupa mese.
Administrarea se face in 3 cure pe an. Este recomandabila asocierea cu produse antioxidante (vitamina C, flavonoizi, coenzima Q10), la recomandarea medicului.

Pret: 9,37 lei (40 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.