Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Tincturi Tinctura de angelica

Tinctura de angelica

Actiune: supliment alimentar cu proprietati tonic-amara, eupeptica, stomahica, carminativa, antispastica, utero-tonica, analgezica, sudorifica, stimulent al secretiei hepato-pancreatice, antiinflamatorie, expectoranta.
Recomandari: asigurarea unui aport sporit de substante cu activitate biologica pentru suplimentarea regimului alimentar in cazuri de indigestie, anorexie de cauze psihice, aerofagie, meteorism, dispepsii, enterocolite, colite de fermentatie si putrefactie, gastrite hipoacide, colici gastrointestinale, tulburari ale ciclului menstrual de cauze endocrine; adjuvant in boli infectioase, stari febrile, guturai, bronsite, tuse spastica iritativa, convalescenta dupa boli infecto-contagioase, tonic si psihotrop in afectiuni psihice, depresii, nevroze isterice, greata, voma, stari de apatie, pesimism.
Contraindicatii: in sarcina (poate provoca avortul) si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 16 ani.
Precautii: diabet, persoane care urmeaza tratamente cu anticoagulante (pot potenta actiunea anticoagulanta), administrarea prelungita numai la recomandarea medicului, se va evita expunerea la soare in aceasta perioada.
Mod de administrare: 10-20 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita, timp de 30 de zile, sau la recomandarea medicului.
Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

Pret: 9,52 lei (50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.