Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Tincturi Tinctura de orz

Tinctura de orz

Cumpara acest produs
Actiune: produs destinat dietei pentru asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive cu efecte benefice pentru tonifierea si remineralizarea organismului; actiune vasoprotectoare (reduce riscul de aparitie a afectiunilor coronariene si atacului vascular cerebral); tonic cardiaca; de normalizare a tensiunii arteriale; hepatoprotectoare (drenor hepatic); de stimulare a hematopoieziei; de reglare a bilantului glucidic; sedativa a sistemului nervos central; antiinflamatorie; de stimulare a potentei sexuale.
Recomandari: supliment alimentar pentru completarea regimului alimentar in stari de anorexie, tulburari de crestere la copii, anemie, hipovitaminoza, stari astenice si convalescenta dupa boli infecto-contagioase, dupa interventii chirurgicale; pentru scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare, hipotensiune arteriala; gastro-enterite, enterocolite, diaree cu colici intestinale, dischinezie biliara, insuficienta hepatica; nevrite; impotenta sexuala; alcoolism.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, copii pana la varsta de 7 ani.
Mod de administrare: 15-20 picaturi de 1-3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.

Pret: 9,52 lei (50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.