Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hypericum Plant Sare Sare Fucosal

Sare Fucosal

Compozitie: sare, iod organic.
Proprietati: completeaza necesarul de iod organic necesar functionarii tiroidei, stimuleaza arderile substantelor lipidice si glucidice, detoxifica organismul.
Recomandari: adjuvant in profilaxia bolilor glandei tiroide, determinate de continutul insuficient de iod din alimentatie (hipotiroidism); scaderea in greutate a persoanelor supraponderale (obezitate); eliminarea metalelor grele toxice (mercur, plumb, cadmiu, strontiu) ingerate odata cu alimentele, apa sau inhalate din aerul poluant.
Mod de folosire: la adulti - doza maxima este de 6 g/zi, la copii - doza este de 4 g/zi; dizolvata in supe, ciorbe sau alte preparate culinare.

Pret: 9,5 lei (125 g). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.hypericum-plant.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.