Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hypericum Plant Siropuri Elixirul vietii

Elixirul vietii

Compozitie: catina-alba, spirulina-spirulina, aloe-aloe vera, lamai, zahar invertit.     
Proprietati: tonic, vitaminizant, energizant, detoxifiant, antiseptic, bacteriostatic si bactericid, hipocolesterolemiant, hepatotrofic.    
Mod de folosire: 2-3 linguri de Elixirul vietii ro pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, in proportie de 1 :6, sau se bea ca atare, inainte sau dupa mesele principale. Cura dureaza 6 saptamani ; dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua. Nu se ia doza mare seara la culcare intrucat are proprietati tonifiante. Nu se supradozeaza la femeile gravide.
Nu contine arome sau coloranti sintetici.
Recomandari: Intareste imunitatea naturala prin continutul mare in vitamine si minerale. Este neurotonic si sedativ asupra sistemului nervos utilizandu-se in : nevroze, stari depresive sau anxioase, epuizare nervoasa, insomnii, imbunatatirea activitatii intelectuale. Este un energizant fizic de exceptie. Adjuvant in : infectii ale pielii, furuncule, psoriazis, zona zoster, arsuri. Este indicat in hipercolesterolemie intrucat inlatura grasimile de pe vasele de sange, ceea ce va intarzia procesul de ateroscleroza si ateromatoza. Adjuvant in afectiuni cardiace legate de circulatia periferica (cardiopatie ischemica, arterita, varice), in afectiuni ale tractului digestiv (gastrite, ulcer, colon iritabil, hepatite), in boli reumatice, inflamatii ale prostatei, tumori benigne si maligne(cancer de colon, ciroza), afectiuni respiratorii (faringita, laringita, astm bronsic, tuberculoza, cancer pulmonar). In geriatrie incetineste imbatranirea si ridarea tenului. Are rol in detoxifierea organismului si reducerea efectelor negative ale chimioterapiei. Este un remediu pentru intestinul lenes, calmarea colicilor, inlaturarea diareei si stimularea digestiei. Elixirul vietii este util in eliminarea microorganismelor patogene ca: Salmonella, stafilococi, streptococi, Candida albicans. Stimuleaza procesul de eritropoeza corectand anemia si avand efecte pozitive asupra oboselii si distoniei musculare. Este un factor antioxidant, ajutand la protectia tesutului nervos al creierului fata de actiunea radicalilor liberi.  

Pret: 18 lei (flacon 250 ml). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.hypericum-plant.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.