Miercuri, 22 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Sensitia Sapun dermatologic Sensitia

Sapun dermatologic Sensitia

Sapunul dermatologic Iwostin nu deterioreaza bariera naturala hidrolipidica a pielii, asigurand un efect extraordinar de hidratare. Calmeaza iritatiile pielii, hidrateaza, netezeste si inmoaie pielea, retinand apa in epiderma, iar uleiul de migdale din compozitia sapunului nu permite uscarea pielii.
Sapunul dermatologic Iwostin este hipoalergenic, avand pH acid. Este indicat pentru toaleta zilnica a tenului si a corpului, dar si pentru tratarea pielii iritate, uscate si sensibile. De asemenea, se poate folosi pentru ingrijirea pielii copiilor si a bebelusilor cu varsta de peste o luna.

Pret: 19 lei (100 g). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.