Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Sensitia Crema nutritiva de noapte Sensitia

Crema nutritiva de noapte Sensitia

Cu vitaminele C si E

Crema nutritiva de noapte Iwostin regenereaza intensiv si hraneste pielea, reconstruieste bariera lipidica a epidermei, elimina senzatia de strangere si incordare a pielii, netezeste epiderma, imbunatateste elasticitatea acesteia. Vitamina E are functia de factor natural antioxidant. Vitamina C activa in preparat grabeste sinteza celulelor, combate radicalii liberi si stimuleaza productia colagenului, are actiune antirid si asigura o structura corecta a fibrelor de colagen. Legarea vitaminei C cu forma naturala a vitaminei E asigura cremei excelente caracteristici regeneratoare, antioxidante si antirid.
Acest produs este recomandat pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile, uscate si foarte uscate, pentru combaterea si reducerea ridurilor, a petelor mai inchise la culoare, care apar de pe urma proceselor de imbatranire a pielii si activitatea factorilor externi.

Pret: 47 lei (75 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.