Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Iwostin Sensitia Lotiune hidratanta pentru ingrijirea corpului Sensitia

Lotiune hidratanta pentru ingrijirea corpului Sensitia

Cu ulei macadamia, squalan de plante

Lotiunea hidratanta Iwostin Sensitia a fost creata pentru ingrijirea pielii uscate si sensibile. Uleiul de macadamia contine acizi grasi nesaturati, care hranesc, calmeaza iritatiile si netezesc pielea aspra, foarte uscata. Squalanul de plante inmoaie, netezeste si reface patura hidrolipidica, limitand pierderea transepidermica de apa. Apa termala din Iwonicz Zdroj, prin continutul bogat in siliciu, calciu si acid boric, intensifica actiunea calmanta.
Lotiunea trebuie folosita dupa fiecare spalare, precum si atunci cand pielea este uscata si iritata din cauza unor factori externi, cum ar fi expunerea la soare. Ingredientele selectionate atent reconstruiesc eficient bariera hidrolipidica de protectie a pielii, redandu-i echilibrul natural. Se recomanda folosirea produsului dupa fiecare spalare.

Pret: 34 lei (200 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.