Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Lysi Lysi Sport Trio

Sport Trio

Sport Trio S3 este un supliment nutritiv recomandat pentru mai multa energie fizica, mai multa masa musculara si mai putina grasime nedorita. Sport Trio S3 mareste rezistenta muschilor, energia si abilitatea de a arde grasimile, sporeste performantele in timpul exercitiilor fizice. 
Pentru obtinerea efectului maxim, Sport Trio S3 contine L-Carnitina, Omega 3 si multivitamine.
L-Carnitina ajuta la dezvoltarea masei musculare si la arderea grasimilor din corp.
Acizii grasi Omega 3 EPA si DHA sunt importanti mai ales pentru cei care au un aport redus de grasimi, care nu mananca o cantitate suficienta de peste gras sau au necesitati crescute, la efort si stres sustinut sau in crestere. Potenteaza actiunea vitaminelor.
Tableta cu multivitamine contine doze semnificative de minerale necesare consumului zilnic, crom picolinat si ceai verde, care impreuna joaca un rol important in metabolismul uman.
Cromul ajuta la reducerea dorintei de zahar, prin mentinerea stabila a nivelului de zahar in sange, joaca un rol in dezvoltarea masei musculare si scaderea cantitatii de grasimi acumulate in corp.
In timpul exercitiilor fizice se pot elibera toxinele acumulate in grasimea tesuturilor. Ceaiul verde are puternice proprietati antioxidante si poate fi un ajutor valoros in protejarea corpului impotriva efectelor negative ale acestor toxine.
Ingrediente tableta cu multivitamine: vitamine, minerale, crom picolinat si ceai verde.
Ingrediente capsula Omega 3: 1000 mg ulei peste cu acizi grasi Omega 3 EPA si acizi grasi Omega 3 DHA.
Doza zilnica recomandata adultilor: 2 tablete L-Carnitina + 1 capsula Omega 3 + 1 tableta multivitamine
Mod de prezentare: 64 unitati - 16 doze zilnice cu 16 capsule Omega 3, 32 tablete cu L-Carnitina si 16 tablete cu multivitamine si minerale
Omega 3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de aceea femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta ar trebui sa ceara sfatul medicului inainte de consumarea produsului.

Pret: 65 lei (64 unitati). Puteti cumpara acest produs de pe www.sagasanatate.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.