Joi, 26 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Propolets Propolets Propolets fara zahar

Propolets fara zahar

Propolets fara zahar contine extract de propolis, vitamina C si excipienti (izomalt, acid citric, ulei de lamaie, acesulfam K, aspartam). Propolisul are un efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului.
Propolets se recomanda cu precadere pentru calmarea iritatiilor mucoaselor cavitatii bucale si gatului, in stari de rezistenta redusa a organismului si pe perioada riscului marit de aparitie a racelii.
Se pot administra pana la 5 pastile pe zi. Pastila nu trebuie inghitita, ci lasata in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa, astfel incat substantele active eliberate din propolis sa actioneze cat mai mult timp asupra mucoaselor cavitatii bucale si gatului. Administrarea in cantitati excesive poate avea efecte diuretice.
Atentionare speciala: A nu se administra persoanelor care prezinta alergii la propolis, produse apicole sau la oricare dintre componentele produsului.

Pret: 9,5 lei (16 pastile). Produsul este disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.