Miercuri, 29 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Vinuri Corcova Dealul Racoveanu Syrah Dealul Racoveanu

Syrah Dealul Racoveanu

Cumpara acest produs
Vinul Syrah de la Corcova insoteste foarte bine carnea rosie cu sosuri condimentate sau vanatul. Temperatura optima de servire se situeaza in jurul valorii de 18-20 grade. Cu un continut de alcool de 14 %, vinul Syrah a fost obtinut prin macerare-fermentare pe bob la temperatura controlata, urmata de o maturare timp de noua luni in baricuri frantuzesti. De o culoare rosu rubiniu, vinul se remarca prin nasul ce evolueaza de la aroma de fructe de padure negre supra-coapte pana la boabe de cafea prajita. Gustul cuprinde arome de cirese negre pietroase si note de condimente usor picante, iar finalul este de ciocolata cu o nuanta extrem de fina. Vinul are corp, tanini promitatori si este perfect echilibrat. Desi inca tanar, Syrah are personalitatea unui vin matur care va avea si mai multe de spus in urmatorii ani. Se recomanda aerisirea cu jumatate de ora inainte de a fi servit.   

Pret recomandat: 59 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.